Млинів, 13.08.2010

Місце риболовлі: Млинів

Початок риболовлі: серп. 13, 2010 05:00

Кінець риболовлі: серп. 13, 2010 13:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь0.6005

сьогодні о 5 ранку з товаришем спускаємось на воду, рівень сильно піднятий, вода прохолодна, мальок робить мерво збираючи з поверхні всяких кузявок. Дивлячись на поведінку білої риби настрій піднімається на надцять пунктів, ну, думаємо, зараз окунь піде чавити цих нахаб. Робимо перші прокиди. Нуль. Можливо туму, що сонце ще не вийшло, ось зараз вигляне і піде окунь. Вийшло сонце, окуня немає, вся водойма в величезній кількості вкрита мертвими ракушками, куски тіл в перемішку з панцерами, вжитті такої картини небачив :sh_ok: , моя думка, що все то від температури води, а можливо помиляюсь.
прокидавши з хвилин 40, перебравши масу твістерів, починаємо міграцію по водоймі, окуня не видно. Близько 8 години побачили пару поодиноких виходів окунька які миттєви ховалися і більше не проявляли своєї активності в місці появи. Починаємо пробувати попери, з лататття вдається виманити парочку дрібних матросів і все. Пробивали рісло, нуль, лише поодинокі пощіпування твістерка. Лящатники теж жалілись на кльов. Човнів на водоймі було до десятка.
Проплавали до 13 години, жара +34С, не витримали і вирішили їхати додому. В результаті я взяв зпів десятка окунців більших 100 грам, найбільший грам 200 :ny_tik: . Такого кльові на даній водоймі я ще не бачив.

[Vik]


Коментарі