Бочаниця, 04.06.2016

Місце риболовлі: Бочаниця

Початок риболовлі: черв. 04, 2016 00:00

Кінець риболовлі: черв. 04, 2016 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Судак1.5003

4.06.16р. на водоймі проходили змагання з човна, організовували Г.О. Рибалки Славутчини та зібрали досить багато команд з трьох областей. Гадаю інформація не буде зайвою для тих хто збирається відвідати водойму.

Перший раз поїхав потренуватись на тижні перед змаганнями. Водойма зовсім не знайома та ще і не маленька, добре що AndreyK розповів хоч якусь інформацію зі своїх двох виїздів. Але на тренуванні не зловив нічого хоч і проплавали з кінця в кінець. Було лише декілька нереалізованих покльовок.
На змаганнях з напарником вирішили перевірити одразу місьця, де були покльовки на тренуванні, але майже годину з двох якорів перепробували багато різних приманок, та не заробили жодної покльовки. І вже робивши так би мовити контрольну проводку, витягаю судака вагою трошки менше кілограма на Keitech Swing Impact 3,5". Так ми затримались на цьому місьці ще години на півтори і виловили чотирьох судаків, один з яких трошки не дотягнув до залікового, а один (вагою 1825г.) виявився найбільшою рибою змагань.

Місце обловлювали ще декілька команд, але знайти "ключик" до риби пощастило лише нам. Пізніше вирішили шукати рибу біля дамби. На мікроджиг відзивались зовсім маленьки судачки, в залік додали лише двох мікро окунів :) Та ще був шанс витягнути залікову щуку, але вона зрізала флюрокарбоновий поводок біля самої підсаки. Наприкінці змагань було ще дві непогані покльовки та і усе.

Як виявилось, наша риба загальною вагою 4300г. вивела нас на перше місце. Друге місце посіла команда з уловом 3800г., вони також зловили декілька судаків та щуку. Третье місце у команди яка знайшла двох гарних окунців вагою пів кілограма кожен.

[OlegG]


Коментарі