Замчисько, 22.09.2015

Місце риболовлі: Водосховище Замчисько

Початок риболовлі: вер. 22, 2015 00:00

Кінець риболовлі: вер. 22, 2015 00:00

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щука2Jackall Squad Minnow 65F

В суботу і неділю вискакував на водойму. Основною метою було перевірити в роботі нещодавно придбану обновку Jackall Squad Minnow 65F. Зважаючи на те, що рівень в воді суттєво впав, оголивши чимало зілля, ловити плаваючою версію було більш ніж доречно (на мою думку ). У суботу деякий час приділив тому, щоб поспостерігати за воблером при різних техніках проводки, а потім почав безпосередньо намагатися щось піймати. Відмічу, що приємно було спостерігати за активністю білої риби. Спокійну поверхність води своїми сплесками порушували доволі вагомі екземпляри, що не могло не радувати і свідчило про наявність риби у річці. Щоправда за час ловлі, я ні разу не бачив, щоб хтось із поплавочників щось витягував. Тим часом, я прочісував вибраний район річки і врешті-решт заробив одну клюваку невеличкої щучки.
ЗображенняЗображення
Наступною приманку атакувала така ж за своїми розмірами щучка, хоча за своєю упертістю і волею до життя цей екземпляр на початку виважування здавався значно більшим.
Зображення
В подальшому ще була одна клювака, яку я не реалізував.
У неділю був на водоймі після обіду і рибалив трохи більше однієї години. Часу небагато, проте клюнула вже залікова щука, котра доставила масу емоцій в ході її виважування.
Зображення
В цілому, обновку розловив, що не може не радувати. Для себе зробив висновок, що приманка досить універсальна, так як еффективно працює як на рівномірній, так і ривковій проводках.

[Рома]


Коментарі