Замчисько, 05.03.2014

Місце риболовлі: Водосховище Замчисько

Початок риболовлі: бер. 05, 2014 00:00

Кінець риболовлі: бер. 05, 2014 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Доброго дня товариство.
Пару слів без фото, не було чим фотографувати.
Минулий тиждень мав нагоду два рази прогулятись по березі для розвідки.
Середа: сильний вітер, приманку зносить не слабо. Оскільки перший вихід, в одну приманку вирішив не впиратись. Після декількох змін воблерів маю невеличку мамку. Акуратне виважування, і на березі. Живіт як в сома :) Не мучаючи відразу назад у воду на нерест. Відійшов метрів 20, знову слабенький удар. Аналогічна процедура, виважування, відчеп, назад до води. Вже була трішки більша, грам 800 без ікри. Коли відпускав місцеві горе рибацюги чуть не побили... :wall: На цьому розвідку завершив. Оскому збив, немає чого мучити рибу.
Учора вирвався буквально на пів години. Більше стояв розглядав плесо. Де інде вже в очереті почала плюхатись. Почався нерест. Зробив пару закидів. Результату не було. Спробував трішки окуня подражнити, тички слабі були. Але ще ігнорує. На сомовій ямці навіть був тичок. На сома е дуже схоже, але уточнювати не було коли, поїхав до дому.
В цілому приманки працювали того річні. Всі тички були на перевірених лідерів в даній місцевості. Косадака маскот, міноу під окуня. Це добре, не потрібно сильно оновлювати асортимент :) Чекаємо поки віднереститься.

[ярик]


Коментарі