Схід п'ятикілограмового трофея

Місце риболовлі: Водосховище Замчисько

Початок риболовлі: трав. 03, 2014 00:00

Кінець риболовлі: трав. 03, 2014 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щука1.3004Релакт копито біле

Був вчора на річці в центрі міста.Спочатку хв 30 полоскав на віброхвіст і воблер недавало результату. Потім перейшов на більш перспекутивне місце на мій погляд біля берегу лежала повалена верба. Перший заброс проводка над берегом, удар оставила сліди на віброхвості, ще кілька забросів безрезультатно. Потім думаю кинути на середину , і тут удар шось є тяну фрикціон повизгує спінінг в дугу, приблизно хвилини вона давила на дно і потім вихід свічка і я аж злякався , і началося бризги на цілу річку, як я ненамагався підвести її до себе разів три підводив а вона знову робила ривки і уходила в сторону. Потім до мене дійшло що з поваленого дерева мені її не дістати і я змістився на пляж , ще було три свічі і все таки підвожу її до себе , і остається 10 см і я майже взяв би її. Вона робить останній ривок і невитримує шнур і помахала вона мені хвостом на прощання. :facepalm:
Не знаю чи виживе вона з пірсінгом в роті. Серце було в п'ятках, адреналін зашкалював, подарувала кучу емоцій, вона заслужила право на життя. Можливо я ще з нею зустрінуся, на вигляд була мабуть кг 5 якщо небільше. Причиною розриву шнура мабуть те ,що я ловлю на джиг без повідка, але нефакт , бо віброхвост було видно з пащі.Тепер я на власній шкурі переконався що є на нашій річці монстри, а не по розповідях чужих.
Ще була одна щучка гр 400 , один зрізаний віброхвіст і декілька ударів. Перед тим я два рази виходив тиждень назад, результат був нульовий , мабуть щука активізувалася перед зміною погоди.

Дощ пообіду стих , і вирішив знову зайнятися стрітфішингом , попробувать спіймати трофея, але щука сьогодні була надто прошена в порівнянні з вчорашнім днем. Вдалося виманити 4 щура і 1 схід , сама більша на 600 гр на фото, зловлена майже вся на віброхвіст . Промерз до кісток, бо одягнувся по літньому.

[DBK]


Коментарі