Поляни, 17.04.2012

Місце риболовлі: Поляни

Початок риболовлі: квіт. 17, 2012 00:00

Кінець риболовлі: квіт. 17, 2012 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь10
Щука1

Не спущеними з минулого року залишилось лише 5 ставків. На 2-х з них взимку стався замор, ще в одному невеликому і не проточному живе лише карась. Тобто для спінігістів лишилося лише 2 водойми, та й там на великий трофей розраховувати не варто, бо вони також повністю спускалися позаминулого року. Правдв десь плаває 2 бонуса по 12 кг вкинутих після спуску одного із верхніх ставів. Але головне - проблема з наповненням ставків водою. Раніше, коли там діяв рибхоз, вода в стави подавалась із 3-х чи 4-х скважин і частково поповнювалась з лісу 2-ма міліоративними канавами. Рибхоз розвалився, скважини закрили, частина ставів заросла чагарником. А тепер з кожним роком міліють, заростають і ті водойми, які залишились. До всього цього добавилось сухі літо та осінь минулого року, а також бобри і жлобство орендарів. Бобри загатили міліоративні канави, що живили ставки. А орендарі, користуючись теплою погодою в грудні минулого року, відразу спустили більшість ставків. В результаті водойми вище "острова" так і залишились взимку без води або напівпорожніми. А коли вдарили морози, то й загинули сотні дрібної щучки та іншого малька, які скупчилися в невеликих калюжах та рівчаках після спуску.
Зате тепер господар видає квитки-брошурки про "чудову" риболовлю в Полянах. Можна зняти будиночок на "острові", проте навкруги острова в ставках води практично немає.
Ну і про рибалку...
Зловили з товаришем по десятку окунів і по невеличкій щучці. Було ще чоловік з 8 спінінгістів, в них так само не густо.Здивував лише один рибачок, який на величезний джерк виловив 3 щучки підряд.
Сумніваюсь, що ще раз поїду туда в цьому році

[ВікторGVS]


Коментарі