День рибалки 2010

Місце риболовлі: Стир, с.Лисин

Початок риболовлі: лип. 10, 2010 15:00

Кінець риболовлі: лип. 11, 2010 10:30

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ГустераОпариш
Сом1.4004Росяник
ПліткаОпариш

10-го числа, в переддень Дня рибалки, виїхали з тестем в його рідне село Лисин з ночівлею на річку Стир

Погода була чудова: помірний вітер, ясно, але Пн вітер, досить жарко.

Рівень води в річці Стир піднявся метрів на 2, і ось-ось ця вода вийде з берегів(це на Хрінницькій дамбі відкривають шлюзи), а по великій воді риба там завжди ловиться погано. Течія постійно несла водорості, кувшинки і лілія в великих кількостях, це сміття постійно чіплялось до снастей і створювало величезні незручності.
Крім того отаке сміття вирвало виставлений на ніч мотовуз і понесло до чорта на роги, прочісування русла гаками нічого не дало
Сітки місцевих бракон'єрів були повністю порожніми...

Замішав прикормку, потім додав ще пшениці туди і почав активно розкормлювати місце, через деякий час почались покльовки, рибка нажаль вся дуже мала. Зміна кількості опаришів, комбінування бутрбродами нічого не давали.

На горох покльовок взагалі не було, як і на пшеницю. Тому так і ловив весь час на опаришів в надії на те, що підійде більша риба. Але і на другий день ця пристойна риба так і не підійшла :)

О 23:30 я з одним товаришем перебралися на човнику на інший берег і сіли на ямі закинувши росяники. Я використав переобладнане фідерне вулилише: оснатка Патерностер з вантажем в 50 грам і повідок сантиметрів на 40, гачок з дуже довгим ців'ям номер 8(бусурманська власифікація). Десь за хвилин 15 відчуваю удари і витягую першого сомика грам на 500, після цього з інтервелом десь в 10-15 хвилин постійно були клювання, загалом я спіймав 4 сомики, всі незалікового розміру, від 300 до 500 грам. А товариш нічого не спіймав

Зранку закидав донки на живця, але FAIL-зілля постійно запутувало і прибивало їх до берега :(

Відпочили і відзначили професійне свято суперово :)


Коментарі