4 дні на Дністрі

Місце риболовлі: Бакота

Початок риболовлі: лип. 01, 2013 00:00

Кінець риболовлі: лип. 05, 2013 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп1.0005
Лящ20.000Опариш, Хробак
Карась сріблястий4.000Опариш, Хробак

Доброго всім дня! Відвідали ми одну цікаву водойму! Трошки далеченько від Рівного, але воно того варте :a_g_a:
Отже, виїхали ми в неділю в 11 дня з Рівного на водойму, вона не є такою секретною, впевнений що форумчани про неї добре знають :-) В дорозі були майже 7 годин і перед нами відкрилася ось така картина

і з цієї точки ми проїхали ще 8 км по грунтовій дорозі.
Підїхавши до самого берега побачили що рівень води вищий ніж минулого року, але настрою це не зіпсувало. Спочатку як завжди легенький перекус і в бій. Хтось ставить палатки, хтось качає лодку а я розкладую фідери.

Але була проблемка, метрів за 30 від берега йшла полоса трави і тільки за нею починалася більш-менш пристойна глибина 5-6 м! Я заліз в лодку трохи ехолотом пробив дно і знайшов ямку 9.5 м, але вона знаходилася метрів 80 від берега! В цьому напрямку ми всією компанією взялися чистити прохід в траві, що б вранці приступити до самої рибалки :-) Вже почало темніти, я замішую майже відро корма і закормлюю місце!
І ось, 4 ранку я вже роблу перші кидки, трохи незграбні коридорчик в траві всього метрів 10-15 зробили і часто при витягуванні кормушка заходила в траву і приходилося трохи понагружати фідера)) По цій же причині повідки ставив 0.18- 0.22, кормушка 50-60-80 грамм! Ловив двома фідерами, так було найзручніше.
Скажу коротко в перший день покльовок 0 :-( В обід знову серьйозний закорм, але ввечері знову 0 :ny_tik: Настрій поганий, вода впала на 60 см, піднявся пристойний вітер!
Ввечері гарно "повечеряли" для підняття настрою :-) і я вирішив посидіти вночі, в надії що лящ всетаки підійде на мій корм. На годиннику 1 ночі глухо..... вітер заспокоївся, жаби розриваються, шум на все водосховище, 2 ночі вже думаю про сон, за фідерами особливо не слідкую з товаришом пішли варити каву до вогника...... 2.40 і довгоочікуване бряжчання дзвіночків, ми зриваємося з місця, кидаємо каву і як коні через лавки, казанки рвемося до фідерів :-) Підсвічую ліхтарихом а фідер скаче на підставці)) Сильна підсічка і щось тягну)) підвівши до берега виблискує широкий бік ляща) на око близко кілограма! Настрій відразу покращився, перезакидкю 5 хв знову фідер зривається з місця...підсічка.... і трошки менший вже на березі! Але на цьому все :-( аже до 20 години наступного дня, вранці невеличка фотосесія
Натупний весь день кльову немає і ми вирішили трошки покататися, подивитися рельєф, повивчати ехолот..... і сходити на протилежний берег до джерела набрати води. Знайшли русло метрів 200 від берега, різкий звал від 8 метрів до 30-35 :sh_ok: вся риба на бровці 10-15м
Ну отже наступив вечір знову закорм, знову фідери в сторону ямки, докидував я до звалу в 7-8м, далі фізично не вистачало сили)) І година 20 вечора і почалося, були моменти що не встигав два фідери підскати підлящик в середньому 700-800 гр, активний кльов був до години 22 потім обрізало.... я поседів ще до 1 ночі і пішов перекімарити....
День третій..... ранок..... світає.... перші кидки і відразу покльовки вскочили парочку трошки за кілограмм і впринципі потроху покльовувавло весь день ввечері зважування, і в садку 13 кг і лише лящ, декілька карасиків грамм по 400-500 і попадалися карпики грамм по 200, звісно їх відпускав. До вечора оскому вже збив) вирішую вночі виспатися.
День четвертий..... піднявся аж в 6 ранку знову кормлю, помаленьку покльовує підлящик грамм по 500, крупніший не спокушався. Це була середа, на всіх рибацьких місцях які знаходяться по всьому березі є тільки ми і ще одна компанія знайомих хлопців теж з Рівного, вони доречі "порвали зону" повністю)) моїх 13 кг вони виловлювали за 4 години)) норму вилову всі знають, але це їхня справа. Частенько ходили до них, набиралися досвіду і не тільки :fishing:

В той же день ввечері заїхали на місце між нами і хлопцями з Рівного компанія "слуг народа" і почалося п"яне, дике іржання..... музика.... сирени.... крики в рупор..... :wall: :wall:
І ось останній день, я в 4 ранку вже слідкую за фідерами всі ще сплять.... знову покльовує підлящик, влітають знову парочка закілушних...... і в обід знову зважування і ще плюс 11 кг до загального улову.
Півтори години на збирання і назад в дорогу.... В острозі попали в грозу, води на дорозі по коліна думав же ехолота до машини чіпляти :-)
Ось такий вийшов відпочинок.... надіємося ще туди попасти поки відпустка ! Всім НХНЧ!!

[ilya]

 


Коментарі