Кустин, 18-20.07.2008

Місце риболовлі: Кустин

Початок риболовлі: лип. 18, 2008 19:00

Кінець риболовлі: лип. 20, 2008 16:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Всім привіт!
П'ятниця 18:00 речі вже в машині і звідки не візьмись - дощ. Всі бачили який . Дружини дивляться на нас як на придурків, але збирають харчі. В 19:00 вже на водоймі.
Окрім нас та сторожа ні души. Брешу, ще був нахабний кіт який спокусився на наш провіант...
Дзвінок від Massika та розповідь про тишу та спокій і рибу яка скаженіючи вискакує з води.
В годин одинадцять, гарненько посьорбавши пивця, я згадав, що мені зранку на роботу і пішов в опочивальню залишивши Кума(Kuzzma) наодинці з нічною тишею та прутами.
О пів на третю продерши очі дізнаюсь, що "паровоз" ще стоять в ДЕПО закутуюсь в одіяло і слухаю як співають пташки. Перезакинулися в п'ятій ранку і розпочався дощик.
В сьомій годині я вже на трасі і в телофонному режимі Кум повідомляє, що є карпуша на 1,96кг. А я тільки виїхав, 5-ти хвилин не пройшло :cry:
Вже о 09:30 знову дзвінок і в активі "Кузьми" карпуша на 2,400кг.
Сиджу зараз і пишу цю розповідь, а на водойму хочеться 8O ...
Нічого після 15:00 я вже буду на водоймі. Пізніше, під вечір ще знайомі мають підтягнутися.

...

Субота, підходить час їхати на став, а роботи - ого-го...Швиденько розхльобуюся з усім і закидую речі в машину товариша...але роблю дзвіночок до Кума. І є приємні новини: ще один карпуша на 2,8кг.
Хочеться якнайшвидше прилетіти на водойму і послухати роботу сигналізаторів, але вище голови не стрибнеш...
Нарешті на місці, переважування риби та фотосесія... і холодне пиво.
Не пройшло і 15-ти хвилин як мій кум вже тягне "красунчика"...
Телефон та приємна новина, "Massik"вже скоро приєднається до нашої компанії. За декілька хвилин вже разом попиваємо пивко та готуємо нову смакоту для коропців та карасів.
Приємні спогади кума про ранковий кльов і .... я вже біжу до палки та насолоджуюсь приєними ривками коропа. Декілька приємних хвилин і "красунчик" вже на березі.
А далі загарали, вечеряли і травили рибацюгівські байки...
Як тільки не намагався побачити карасьову покльовку наш Масік і нічого...Тоді я запропонував йому скористатися секретною прикормкою(карповою) і йому таки пощастило, але майбуть він сам про це тут декілька рядочків напише.
Висновок - з суботи 18:00 до неділі 16:00 жодної карпової підтяжки.
Вода прибула за цей час на сантиметрів 20-30. З цим і пов'язуємо безкльов'я. Але народ регулярно залазив у воду після шаленої покльовки, причому це було в неділю, але закидали вони на глибину в корчі. В цілому відпочили суперово, чого і Вам бажаємо.
P.S.Якщо будемо живі і здорові то в наступну п'ятницю знову вирвемося. Падайте на хвіст, ми не проти. Ділитися знаннями ніколи не пізно.

[shalun_99]


Коментарі