Кустин, 04.05.2008

Місце риболовлі: Кустин

Початок риболовлі: трав. 04, 2008 00:00

Кінець риболовлі: трав. 04, 2008 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий20.000Опариш

Кустин супер! Може б кому іншому і не розповідав (тримав би в таємниці кльові місця) але форумчанам гріх не розказати про цю водойму :!: Були в цю неділю 4 травня. Став для риболовлі відкрили минулого тижня. Вартість 35 гривень, але це поки - сторож розповів, що збираються ціну підвищити.
Приїхали рано купили квиток, сторож сказав, що сьогодні має бути гарний кльов - він показав на палатку трохи в далині на березі і розповів, що чувак який в ній ночував зловив великих коропів. Ми зпитали, як звать? Володя, західкамінь, може знаєте? - були слова сторожа.
Ну здраствуй Шалун! Володя теж нам зрадів, показав карпів які плескались в садку і запросив рибалити поруч. Виявляється він в Кустині в авторитеті, бо має річний квиток члена тамтешнього клубу. Ще не обсохли сльози радощів від несподіваної зустрічі, як взялись за замішування прикормки, розкладання фідерів. Ну а далі понеслась! З початку не клювало, але прикормка спрацювала і карасі пошли!!! Карась не надто крупний але заліковий. Набили ми по десятилітровому відру, хоча могло бути і більше - такої кількості сходів не пам'ятаю на жодній риболовлі. 8O Ловив на опариша, але клювало і на хробака, і на різні комбінації. От що значить відсутність преса з боку риболовів. Ну не враховуючи Шалуна :) Вовка на тижні спеціально приїздив і пригощав коропів горохом і пєлетсом. Ну і вдячні карпи відгукнулись здається трійко штук за п'ять кіло. Про це Володя, думаю, напише сам, бо я сидів спиною і про те, що боротьба була напружена здогадувався лише по тупоту, метушні і крикам.
Вже коли вертались по берегу рибалки питали як ловилось? Дехто макаючи гачки з самого ранку зловив з десяток карасів.

[roony]


Коментарі