Поляни, 07.09.2008

Місце риболовлі: Поляни

Початок риболовлі: вер. 07, 2008 04:30

Кінець риболовлі: вер. 07, 2008 11:00

Тип риболовлі: Спінінг

Були на місці в районі 04-30 (затемна)
Вражати водойма почала з самого початку, кількіть авто на підїзді - просто шалена заїжали на територію вони з "УСТОЙЧЕВОЮ ПЕРІОДИЧНІСТЮ" (не враховуємо тих, хто був ще з вечора. Здавалось, що коли розвидніється - то буде я к в кінотеатрі.
Світало - в районі 5,30-6 і приємно був здивований, що люди потрошки розїхались по різним місцям. Але ..... "Прес" на воду значний, якщо з щукарями ще трошки простіше, постійно змінювали місце лову то по білорибам просто засідка, сісти реально небуло де в з а г а л і.
Щука була активна, але в основному не на снасть, била мальок та гуляла просто "загляденіе", на попер було надцять прикольких промахів щуки, водорослі ще не впали і трошки заважали. результат - 0 хвостів зате гарно гуляла .... :), гадаю це просто елемент везіння, в інших с ким спілкувався в заліку від 0 (таких більшість до 1-3 хвости були навідь пристойні), по "белі" - з ким не говорили то з їхніх розповідей особливої активності не було, але формальних карасів мав коже хоч і не великих. 100-150.
Резюме - водойма сподобалась, перспективна, але на вихідних там як в кінотеатрі.
Оскільки, плани були великими і Поляни входили як елемент "розвідки", ми відправились в 11-00 на Страшево - тролити :) )

[vvi]


Коментарі