Не зважаючи на погоду рибалка вдалася

Місце риболовлі: річка Стохід

Початок риболовлі: вер. 27, 2013 00:00

Кінець риболовлі: вер. 29, 2013 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щука

Незважаючи на невтішний прогноз погоди на вихідні дні, з четверга на п'ятницю компанією з семи чоловік виїхали на Стохід.
П'ятниця. З ранку розбили табір, "поснідали", погода в принципі нормальна (невелика мряка), спінінги в руки, по човнах і вперед. Пару годин полоскання різноманітних приманок перебиває дощ, поступово переходячи у зливу. На берег вийшли близько обіду. В результаті по 2-3 хвоста майже у всіх ( щука від 1кг до 2кг ). Дощ не переставав лити, і весь наступний час до вечора "просиділи"27. під наметом.
Субота. Все повторюється, з ранку пару годин ловимо починається дощ, на берег "обідаємо". Після обіду дощ стихає, виходимо на воду, і через 2-3 години знову дощ, на берег, "вечеряємо".
Порівняно з п'ятницею кльов був на багато активнішим, але багато щуки клювало дрібної 300-400 гр. В результаті по пару хвостів у всіх ( від 1кг до 2,5кг ).
Неділя.Погода покращилась вийшло сонце, але стало холодніше, і посилився вітер. Порівняно з попередніми днями щука відмовлялася від будь яких приманок в товщі води, але охоче брала білий силікон який волочився по самому дні.
В результаті не зважаючи на погоду рибалка вдалася.

[Klim]


Коментарі