Попали на нерест щуки :(

Місце риболовлі: річка Стохід

Початок риболовлі: бер. 09, 2008 00:00

Кінець риболовлі: бер. 10, 2008 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щука
Запланував з компанією поїздку на Омит -Стохід на 9-10 березня. Сподівався застати ще переднерестовий жор щуки... Адже 5 березня у Млинові щука робила тільки перші несміливі заходи на нерест у міляках. А у північних районах, міркував собі, лід стояв довше, можливо й нерест дещо пізнішим буде. Однак не так сталося як гадалося.
По приїзду з розповідей місцевих довідалися, що щука нереститься на Стоході вже четвертий день, а у деяких"секретних точках" вже взагалі віднерестилася.
Проте ми спробували ловити... Ага... Бачила тая щука і мій силікон, і воблера і прочеє, що не стосується єб..., в смислі нересту...
Михайло Сміян лише піймав дві риби "зійшл" та щупачка від сили 200 грам... По обіді переїхали у район нижче Прикладників, а там море води, лише дамба суха.
Та іще чи то рибінспекція, чи то річфлотінспекція шугає місцевих разом із "Беркутом". Тож о 9 вечора без риби і тверезі були знову у Рівному :oops: :oops: 8O .
До речі, поруч з нами рибачила група з 5 сарненських спінінгістів. на всіх теж одна щучка, тож вони по обіді вже мирно ловилипоплавочними вудками на мотиля білу рибу поблизу моста через Припять...
 
[bogdan]

Коментарі