Гідропарк, 23.07.2013

Місце риболовлі: Гідропарк

Початок риболовлі: лип. 23, 2013 00:00

Кінець риболовлі: лип. 23, 2013 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окуньмасло 3\4 від манса
Йоржмасло 3\4 від манса
Верховодкамасло 3\4 від манса

Доброго дня шановне панство. Після отих товстолобів, скандалів і десятків кілометрів на велосипеді захотілось чого близького, простого, рідного. Вибір пав на гідрик. На водойму потрапив пізно, бо мав деякі справи, але годинки півтори до заходу сонця у мене залишалось. За весь час риболовлі обійшов гідрик навкруги, засік двох браконьєрів: ЗображенняЗображення
Під мостом (той що біля крокодила) стояла 30-40 метрів сітки оцих панів, як бачите на дворі білий день і вони нікого не соромляться.
Я тут от що подумав, страшно не те, що вони зловлять відро плотви, а наступне: поруч, метрів 10 лівіше рибалили двоє хлоп'ят і впіймати їм, з певних причин, нічого не вдавалось, так от саме страшне, що ці два дядьки показують кльовий приклад як впіймати рибку. Вгадайте із якою снастю наступного разу прийдуть на водойму ті пацани??
Відволікся від самої риболовлі. Рибалив переважно на масло 3\4 від манса. Клювало всяке.

Проводка підрив із наступною за ним плавною потяжкою кінчиком вудлища. Покльовка, найчастіше, в завершальній стадії цієї потяжки. Особливе задоволення отримав від виваджування карася, який відразу після підсічки здійснив карколомний джампер :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo:

[kamennieshipy100]

 


Коментарі