Гідропарк, 03.07.2013

Місце риболовлі: Гідропарк

Початок риболовлі: лип. 03, 2013 00:00

Кінець риболовлі: лип. 03, 2013 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Судак2

Зацікавили розповіді місцевих рибалок про цікавий рельєф дна. Отже - напарник по карп команді + човен + ехолот + пошуки судака та основний + початок пошуку перспективного місця на коропа.
Доки я приїхав на гідропарк то Николай вже бороздив місцеві простори на човні. Ну і звичайно, що заробляв клювання. До мого приїзду вже був схід окуня та судакові клювакі.
Запригую в човна, закидуємо корм на коропа. І вже Коля показує мені місце де посеред водойми може стояти карлик :-)
Знаходимо орієнтири і закормлюємо місцевих коропчиків. На горизонті з'являється місцева "знаменитість" на човні і кружки у воду + перевіряє донку, що прилаштована до фонтану :hi_hi_hi:
Коля швиряє їстивну гуму в пошуках хиЩніка, а я починаю спостерігати за купальщиками...в яких купання-полоскання, плавно переходить в совокуплєніє ;;-))) Тут різка підсічка у Ніколя відволікає мене від споглядання на два тєла...правда одне вже було тЄло, а другА - шкаф-купе :a_g_a: :happy:
Тягне Колька судака, хоча ще кілька хвилин тому казав, що ріБі не буде бо - Нерест навкруги ;;-))) :facepalm:

Радість переповнює човен! Ну і звичайно, що я теж хочу вполювати кликастого. Коля передає мені "зброю" і починаю полоскати приманку в протилежному місці від попередньої клюваки. І знаходжу, правда меншого ніж папєрєднік

Випускання рібі невдалось зафільмувати так як ріба утікала від нас не давши налаштувати суперфотоапарат "NokLa" :-)
Ще раз повторюсь - ріба там є. Але з човна комфортніше ловити, так як попід берегом - затоплені зрізані дерева + гіллячча :strange:
Незабаром продовження...сподіваюсь.
ПиСи
Нерестились близько години. Мужику - повага. Там була реальна сумоїстка, причому зверху :bra_vo: ;;-))) :prapor:

[shalun_99]


Коментарі