Гідропарк, 16.05.2012

Місце риболовлі: Гідропарк

Початок риболовлі: трав. 16, 2012 00:00

Кінець риболовлі: трав. 16, 2012 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Судак0.8003твістер яскраво жовтий

Позавчора вирішив ввечері прогулятись зі спінінгом.
Пів вечора обходив увесь гідропарк і безрезультативно аж поки не зайшло сонце. Ось тоді я й відчув кілька ударів а згодом змінивши твістер на яскраво жовтий колір один за одним витягнув 3 судачка грам 200-300. "Двох відпустив одного залишив на згадку(перший мій судачок). Так що строго не судіть :smu:sche_nie: .
Потім слідувало з пів годинки затишшя. Розчарувавшись вирішую зробити ще один заброс і збиратись додому.Аж згодом удар і чую звук майже затягнутого наглухо фрикціона. боровся з судаком хвилин 5 в результаті розігнув кручок і зійшов. Тільки й бачив що спину. Величиною з лікоть мабуть був, а можде помиляюсь.
Ловив з берега на мікротвістери. Дно дуже замусорене гілками і всякими пакетами. Брав судак в основному з під самого берега(щойно закінчуються плити) так що судака можна і нуно ловити з берега. треба тільки шукати місце.

Пи.Си. Фото не міг зробити в звязку з відсутністю чуда техніки під назвою фотоапарат а на мобільний телефон у сутінках нічього б не було б видно. Тому прийдеться вірити на слово.

Взагалом вражень куча. Перший судак ще й в межах міста.(до того судака ніколи не ловив) :)

[SHIL]


Коментарі