Гідропарк, 06-07.07.2013

Місце риболовлі: Гідропарк

Початок риболовлі: лип. 06, 2013 00:00

Кінець риболовлі: лип. 07, 2013 00:00

Тип риболовлі: Карпфішинг, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий

Коротенько за 06.07.13
Приїхали о 04:00 годині. Доки розставляли снасті - намалювався човник та почав щось завозити. Я вирішив, що сіточки та пішов у розвідку. Аххх..."рєзінки".
День особливим чимось не ознаменувався, окрім хіба, що втомленого спомба :wall:
Ігорко виявився сентиментальним та вник в суть проблеми. Наступна світлина характеризує його на всі 100
Zoom in (real dimensions: 755 x 566)ЗображенняЗображення
Далі був дощ. Після дощу прийшли рибалити вже знайомі нам рибацюги. Серж пішов на своє місце, а Василь з колегою залишились на нашому місці. Та пообіцяли нам, що наступного ранку ми побачимось ;-)
Трішки довше за 07.07.13
Ранок радував відсутністю комариків та наявністю місця для риболовлі :a_g_a: Василь десь був відсутнім, а його колега був незадоволеним через відсутність кльову. Так як на годиннику вже було 04:30, то причину його злості можна було зрозуміти - за 12 годин риболовлі - декілька карасиків.
Zoom in (real dimensions: 755 x 566)Зображення
Закидаємо вудилища. Визначаємось із смаками наживки. І помічаю на горизонті сусіда-рибака Василя. А його так і крутить поділитись новиною. Від почутого вирячую очі та біжу за вагою. Кузьма готує тару для зважування карася(Стал є фото :metal: ).
Zoom in (real dimensions: 755 x 566)ЗображенняЗображення
Zoom in (real dimensions: 755 x 566)ЗображенняЗображення
Респект та повага для Василя!!!Дуже приємний співрозмовник. Правда в подальшому я не дуже хотів його відволікати розмовами, ну дуже пильно він слідкував за фідерами.
Zoom in (real dimensions: 755 x 566)ЗображенняЗображення
Доки карпові вудилища мовчали, вирішили з Ігорем помахати 4м махалкою. Зачепили два опариша і в бій. Так як вудилище синульки, а він вже добряче ним попрацював на дачних водоймах то стався казус. Спостерігаємо за поплавком, розумію, що потрібно підсікати. Підсікаю. І відсутність конектора робить свою справу. Жилка попливла...разом з поплавком та рібою :bra_vo: Воно пливе, а ми робимо ставки - підлєщик - карасик - карпик. Угу... А я вже збираюсь окунутись за жилкою. Виручив кум, зачепив сусіднім вудилищем(карповим) і вийняв монстра :-)
Zoom in (real dimensions: 755 x 566)ЗображенняЗображення
Ще було декілька таких клювак. Але вся увага переключилась на хлопців, що рибалили з вечора. Серж-Ядовитий та Василь прийнялись активно ловити з 08:00. Було таке враження, що десь відкрили загату та випустили карасів. Було надзвичайно приємно за цим всім спостерігати. Їдуть люди на платні водойми та очікують на клювання карася. А в місті, під боком - ось воно!
Zoom in (real dimensions: 755 x 566)ЗображенняЗображення
Дуже гарно відпочили, особливо через гостини друзів, одноклубників та форумчан. Хтось котлетку привезе, хтось - морозиво. Хтось - холодненьку пепсі.
Єдине за чим жалкую...за КОРОПАМИ. Ну де Ви, рідненькі :cry_ing: Жодного піку за два дні. Але поїду ЩЕ :ps_ih: :wall:Так як регулярно годуємо, повинні вони показати своє вусате рильце :men:

[shalun_99]


Коментарі