Гідропарк, 18.09.2010

Місце риболовлі: Гідропарк

Початок риболовлі: вер. 18, 2010 19:00

Кінець риболовлі: вер. 18, 2010 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь1МЕПСОМ №2
Судак0.3001МЕПСОМ №2

Рельєф дна безподобний, особливо переходи на дві сторони з бережка і невелики ямкі в яких дуже часто як я замітив сидить судак, під різкими перепадами ракушатніка ну і біля пару бітонних невеличких плит які лижать у воді висотою десь біля см 20 - 25 теж непогано ховаються вони там.

Вчора з меншим братом вирішили вийти попробувать як після такої жари кльов судака і куди перемістивя. Десь в годині сьомій вечора були вже на водоймі, поки накачали лодку виплили зробили пару забросів і почули крик з берега, точніше некрик а прозьбу достати тапочка, який втік по воді від тіпа тверезих рибаків :ps_ih: . Після цього повернення намісце і розпочали пробувати приманки, вирішив попробувати МЕПСОМ №2 один окунь і судачок на грамів десь 300.
Перейшли потім знову на ризину і до 21години тиша. Вже потемніло вийшов місяць і вирішили поставити білу резину це був КОПИТО ПРАДО з червоною спиною. Пару проводок на перепаді як кажуть по місячній доріжці і перше притискання додна підсічка і схід, через минут 2 десь на другому забросі знову постукування Роман трішки припустив Підсічка Є :-) ну і як завжди розпочалось саме цікаве запрацюва фракціон і розпочалось цікаве, хвилююче виважування, СУДАК заважив 1300.
Вибачте за якість мобільним та щей в темноті

після цьго ще дваударчика було таке відчуття як нехотя прижимав грався а брать небрав :men:

[Серж-ядовитий]


Коментарі