Гориньград, 23.10.2011

Місце риболовлі: Гориньград

Початок риболовлі: жовт. 23, 2011 07:00

Кінець риболовлі: жовт. 23, 2011 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь33дюймовий твістер зелений, дюймовий твістер коричнево-зелений з бльостками

Всім привіт.
Нарешті довгожданний вихідний, та нетурбує здоров"я і в неділю я вибрався на риболовлю : :ya_hoo_oo:
Отож в районі 7 я на водоймі -- туман "такий що хоч око виколи" - за 10 метрів нічого невидно, все в інії,морозець -4, і на поверхні води тиша.
Був я тут 2 тиждні тому - і кругом видно було як мальки розбігаються , тому прихватив з собою невеличкого поверхневого воблера,і попера. Цього разу ці дивайси неспрацювали, як і блешні-вертушки.
Взагалі кльов був поганенький - чуть більше трьох десятків окунців, з яких добрий десяток какунців випущені . Із залишених жодного крупнішого за 150грам
Все тільки на дюймовий твістер зеленого, та коричнево-зеленого з бльостками кольорів (на диво хамелеон виявився нерезультативним :du_ma_et: ).
Як розвиднілось, і сонце з вітерком розвіяли туман, попросинались сторожа -- з дамби розігнали спінінгістів, бо якийсь дідок на блешню витяг 4-ох кілограмового коропа. Сам небачив - про це розказав спінінгіст, якого звідти попросили.
З дамби ж зійшла і група "ківочників" ,які дибали в основному дрібного окунця. Я своїх тягав іздаля -- на межі забросу, хоча і на межі прибережної елодеї кілька пристойних витях.
Хотілося б крупного риба витягти - перепробува різні приманки... ставив і півтора і 2дюймового твістера, і блешні різного розміру.......уви.
Риба вирішила ще трішки підрости.

P.S. Хто їде своїм транспортом -- я раджу їхати через с.Дуби --- тому що від Котова до Рисвянки , отой непоганий відрізок грунтовки переорюють!!!, а "асфальтована" дорога там гірша ніж переорана грунтова. :ps_ih:

[Misha77]


Коментарі