Панталія, 15.08.2010

Місце риболовлі: Панталія

Початок риболовлі: серп. 15, 2010 04:30

Кінець риболовлі: серп. 15, 2010 08:00

Тип риболовлі: Спінінг

Коротенький звіт про риболовлю на Панталії в неділю 15.08 !
Близько 04:30 ми з дядь Сашой приїхали на ставок до сторожки, щоб узяти лодку, парою хвилин пізніше і залишились би без лодки, так як перед нами виплив Вітя та втой самий час підійшли двое щоб взяти лодку також, але лодка дісталась нам. Виплиливали на водойму вже із зібраними спінами, коли дядько гріб я запустив воблерочка у воду і тролив. Поки пливли покльовок небуло, воблер на перекатах загрібав водорослі і мул. Припливши в назначене місце розпочалось полоскання приманок всіх типів.

За хв 30 було впіймано першу щучку на око 3.5 кг., через деякій час знову покльвка, підсікання , підводжу до самої лодки заводжу в підсак, зубаста робить "Сальто-мортано" і повертаеться в свою стихію.

Трошкі по нервував карпятників дядя Вітя.Каэже : - "Понаставляють маркерів.... там нельзя, тут тоже...зі всіх сторін кричать..." Так як під Дубенською стороною нічого небрало, блязько 8:00 ми направились під Івання. Там я взяв ще 2-ві зубастих близько 1,5 кг. , та зачепив снасть на карпа. Мужчина необідився , лише попросив відчепити без пошкоджень! Рибалка вдалась на всі 200% , я задоволений так як обловив свій новий спін. Також стали свідками як один рибацюга блешнею зацепив за хвостовий плавник толстолоба.... Оце було шоу я вам скажу, він на резиновій лодці близько 30 хв модохався, носило його по ставку довго.. але витягнув, перекурив і вернувся до своїх.

[Shamik]


Коментарі