Панталія, 25.10.2009

Місце риболовлі: Панталія

Початок риболовлі: жовт. 25, 2009 15:00

Кінець риболовлі: жовт. 25, 2009 19:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь10
Щука1.6002

І так, найулюбленіша водойма, Панталія. а на годиннику 15.00
Часу мало, потрібно працювати. Рибаків багато, але окунь не клює.
Віктор бере лодку і пливе по своїм точкам. На цій водоймі, кожна його рибалка не закінчується без щуки. Я "в очередной раз" чую як Юра розказує комусь про сома.... і швиденько біжу в другу сторону озера (правда Юру також кличу з собою, все-таки "ТРЕНЕР").
Кльов дійсно слабенький, ступенька дійсно мовчить.... але потихеньку працює моя "фірменна" проводка і окунці потрошечки заповнюють пакет.
Тут починається Цирк №2. Дещо розказав Юра, деяку інформацію розказали інші риболови, а дещо побачив сам, поскільки це було від мене метрів за 100.
Юра ловить на високому пірсі (до води сантиметрів 60-80). Підхватки звичайно немає. І тут бере гарна щука (зі слів Юри, набагато більша за попередню). Юра кличе на допомогу риболовів на лодці і ті повільно наближаються до нього. Юра в той час підтягує рибину до пірса, швиденько приймає упор льожа на одну руку (в другій зігнутий спінінг), а тоді швиденько лягає на живіт, щоб дістати рукою щуку. Та в свою чергу, не оцінивши акробатичний трюк Юрія, знову зтравлює фрикціон і відпливає дальше. Швиденько зкочивши на ноги Юра підтягує щуку до берега і знову займає своє екстравагантнк положення лежачи з витягнутою вверх рукою. Що робить Щука - правильно. відпливає в сторону. Що робить Юра - правильно вскакує, підтягуєрибину і швиденько займає вже улюблену позу (див.вище :) ). А після цього.... Після цього щука за третім разом перерізає флюрокарбоновий поводок, подякувала Юрі за шоу і рибакам на лодці які тільки підпливли, помахала хвостом і попливла.
На цьому риба Юри закінчилася, правда був ще один нереалізований вихід щуки.
В мене також зубата порізала твістер, але не засіклася. Зловив більше десятка окунів, а під кінець рибалки зловив трофейного (в всякому разі для мене) окуня вагою грам 400.
Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Зображення
Фотографія мене з окунем неполучилася, (до речі фотографував Юра 8O ), добре що залишилася фотка Віктора з моїм окунем
Zoom in (real dimensions: 768 x 1024)Зображення

Ну тепер Віктор. А Віктор в своєму стилі: 2 щуки. одна на 1кг, друга грам 600 і ще схід однієї також.

Zoom in (real dimensions: 768 x 1024)Зображення
На цьому наша рибалка закінчилась і сповнені вражень поїхали додому. По дорозі назад нам Юра розсказував, що він сьогодня зловив сома, а ми тихенько слухали.

[trans]


Коментарі