Танкове озеро, 11.09.2010

Місце риболовлі: Танкове озеро

Початок риболовлі: вер. 11, 2010 00:00

Кінець риболовлі: вер. 11, 2010 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щука12
Окунь

Після тривалої перерви із великими потугами вдалося попасти на рибалку на полігон і тільки на хижака. Це сталося 11.09. (перепрошую за за запізнілий звіт). Боброве озеро зустріло нас привітно (після суворої перевірки дозволу військовими, що чергують та охороняють водойму)
почали качати надувного човна і який жах!!! Він з невідомих причин для перебування на воді став не придатний Всіма шпаринами китаєць пустив повітря). Розчаруванню не було меж... Проте зібрали спінінги і почали обловлювати із пірсів, кілька проводок і зубата у брата на трійничку (ловили на Мепс лонг №3).
Добрих півгодини подальшого полоскання приманок успіху не принесли. Було вирішено осідлати баржу, що стандартно стоїть у причалу. Вичерпавши воду вирушили у плавання. В результаті було взято ще шість зубатих. Вдосталь наплававшись вирішили перейти на Танкове поганяти окуня з берега. На диво перші два кидки принесли успіх - два залікові "матроси".

На небі вітер поступово розганяв хмарки і окуні почали клювати все менші і згодом навідріз відмовилися брати приманки, тому було вирішено повертатися. По дорозі трапилося те, про що ніколи не міг подумати. Підійшовши до сосонки, що росте попри стежку запримітили маслят, причому їх було стільки, що прийшлося роздягатися. За 10 хвилин було зібрано два відра з гуром. Після такого кайфу геть забув сфотографувати це дійство. Врешті спітнілі і в край щасливі добралися до авто і зрозуміли, що виговор дома забезпечений, адже дружинам щуки, окуні та грибочки прийдеться почистити...

[Niko]


Коментарі