Случ, 09-10.07.2011

Місце риболовлі: Надслучанська швейцарія

Початок риболовлі: лип. 09, 2011 00:00

Кінець риболовлі: лип. 10, 2011 00:00

Тип риболовлі: Спінінг, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Пічкур
Бичок
Підуст6
Густера
Верховодка
Плітка

Випала нагода на вихідних побувати на р.Случ в р-ні с.Устя! Ловив на фідер, пробував на спініг. В суботу з вечора після декількох закидів кормушки почали активно клювати бички та піскарі, з плавним переходом на верховоду. Був виловлений риб, якого я не знав як назвати. :nez-nayu: Ось фото:
Зображення
Спочатку подумали що це піддуст, але товариш сказав що це рибець. На слідуючий день братом та хрещеником таких було виловлено біля п"яти штук.
Пробував ловити вночі.Першоим рибом який клюнув була густірка на 100гр., а потім чим більше кормиш- тим більше підходить дрібноти (піскар, бичок, верховодка та дрібна густіра). Не витримаши кльову таких крупняків, на світанку пішов спати. Вранці ще зловив пару плотвиць, і почав ловити верховодку методом нахлисту на перловку та пшеницю. Поки ловив на фідер вся верховода була в ногах, а коли почав її ловити- почала лякатись і відходити. Звечора шумно бив хижак, думаю що це був або головень, або жерех, але впіймати жодного не вдалось. Від сомятників чув про скромні улови шнурків до 0,5кг., а від щукарів про відсутність покльовок.
Місця там гарні, але зі сторони де ми були- крутий і не дуже зручний підхід до води.
Пропливала біля нас група байдарочників- ми таки до кінця не зрозуміли хто вони, оскільки збившись в кучу трохи нижче по течії вони всі дружно почали купатись голяка :-) :nez-nayu:
Зображення

Зображення

[FishxHunter]


Коментарі