Случ, 28-29.06.2008

Місце риболовлі: Надслучанська швейцарія

Початок риболовлі: черв. 28, 2008 16:00

Кінець риболовлі: черв. 29, 2008 09:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Густера1.700Мастирка
Плітка2.000Мастирка
Головень1.500Горох, Мастирка
Сом8.00026

Моя вам порада - якщо збираєтесь на Соколині гори порибалити, робіть це в будні у зв'язку з тим, що на вихідних там товчеться маса народу.
28 червня (субота) поїхали ми з напарником на Соколині. Сіли приблизно за 3 км. за Сосновим, майже навпроти Губкова. Глибина як на Случ солідна - ямка 4-6 м. Ловили на горох і мастирку, вночі на виповзка.
Від мастирки довелось відмовитись - дрібнота не давала жити. Потяги на горох відбувались приблизно раз на годину (як казав мій батько: "Кльов є - потяга нема"). Як результат увечері - 5,2 кг густери, плотви і невеликого головня на двох. Весь процес риболовлі супроводжувався гучною музикою, п'яними піснями, матюками і звуками мордобою численних компаній котрі "відпочивали" неподалік (добре хоч у воду не лізли).
Вночі на виповзка брали соменята 200-500 гр. Більший сом мабуть образившись, брати не хотів. Жаба, рак і живець були проігноровані. Як результат вночі 5 соменят у мене і 6 у напарника, ще штук з 15 довелося випустити....
Зранку - лящ 1,3 кг. у мене (горох) і такий самий лящ у напарника..... І все.......
Пісні, музика і галас не стихали до ранку......
Години з 7-ї ранку піпл поліз у річку купатися і таке враження, що кожен вважав своїм обов'язком підплисти до нас і спитати як рибалка. Пів-дев'ятої довелося збирати снасті і валити додому. Кайф був поламаний нанівець.
А в будень там тихо, гарно і приємно.

Як на мене краще їхати туди ж, але на правий берег, тобто під Губків - там і народу менше і місця не гірші...
Дорога, правда, менш зручна.

[Batiskaf]


Коментарі