Поляни, 04-05.06.2011

Місце риболовлі: Поляни

Початок риболовлі: черв. 04, 2011 17:00

Кінець риболовлі: черв. 05, 2011 00:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Минулих вихідних з суботи на неділю(з 04 на 05.06 2011) рибалив в Полянах. Дане місце являє собою каскад ставів і на вихідних являється своєрідною меккою для рибаків,тому в суботу о 17-ій годині на так просто знайти вільне місце.
Стави добре зариблені,але не всюди підходять для карпфішінгу,так як по середині ростуть цілі острови камишу. Хоча для охочих впіймати коропа,є різні умови. Так як короп тримається камишу то різні рибалки,з різними снастями займають різні місця. Хто пробує щастя з фідерами,то розміщується де камиш від берега 40-50 метрів,з карповиками там де трохи більша відстань.Дуже багато рибаків не маючи навиків в закиданні просто заносять в воду свої оснастки і сиплють в цьому місці кілька жмень гороху,а тоді ідуть на берег за оснасткою слідуючого вудлища. Картина як для мене кумедна,але як кажуть,всі способи хороші,для досягнення результату. Я розмістив свій род-под на одному з ставів в 2-ох метровій прогалині між камишом. До води треба було спускатись біля 2 метрів вниз,так що при виважуванні треба було з вудлищем і підсаком сходити вниз і виважувати рибу під нятянутими над тобою жилками.
Розклавши палатку і облаштувавши табір,я нащупав маркером площадку твердого дна на відстані лизько 100 метрів.
Кармився спомбом і крім гороху з коноплею,всупереч запевненням бувалих на водоймі рибацюг,що на бойли там не ловиться все ж таки загодував бойлами.Крім цього стартового закорму я тестував 18 і 24 мм кобри"ренджмастери" від Фокса,тому бойлів на прикормочний стіл трохи попало. Потім була юшка з новими знайомими,байки,казки і бувальщини,а о 3год 40хв хороший паравоз і короп 3 кг в мішку. На жаль єдиний,але якщо брати що у всіх на ставу було глухо,то це результат. А головне,що він взяв на тандемівській монстер краб!!! Ночівля в цілому пройшла на ура, природа і краєвиди класні,тому після закінчення карпового нерестового затишшя буду обов"язково ініціювати поїздку форумчан,та клубників на дану водойму. В кінці кілька фото.

[tearjerker]


Коментарі