Панталія, 10-11.07.2010

Місце риболовлі: Панталія

Початок риболовлі: лип. 10, 2010 15:00

Кінець риболовлі: лип. 11, 2010 00:00

Тип риболовлі: Пружини-смоктухи, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ЧервонопіркаМастирка
ГустераМастирка, Опариш, Хробак
ОкуньХробак
Карась сріблястийМастирка, Опариш, Хробак

Доброго дня - колеги.
Був і я з суботи на неділю на цій незабутній водоймі.
Враження - найкращі за мінусом однієї дрібнички, але попорядку.
В п'ятницю я звернувся до "trans" з проханням "забити" мені місце ( берег для палатки та редподу та поряд пірс), і в суботі я (перший раз ) на водиймі. Приїхали до охоронця (як звати не спитав :smu:sche_nie: ) котрий сказав: "я про Вас не був повідомлений бо тільки заступив на пост", але одним дзвінком він все з'ясував і показав нам теоретично (пальцем :-) ) куди нам сідати. Під'їхавши на місце я почув скрегіт і тріск :sh_ok: :sh_ok: :ps_ih: :ps_ih: - це був мій новесенький ковпак (на передньому колесі). З високої трави стирчала 20см. труба котра його зтрощила, :cry_ing: хвала Богу що то колпак, а не днище, поріг чи скат. Після того як трубу обклав пляшкам вирішуємо розложуватись на схожому місці за метрів 15 -25 від "труби" :) . Поки я розкладав палатку, надував матрац, швагро вже на містку з "спутніком". Перша - краснопірка на 20гр. (поки не відпускаємо :smu:sche_nie: ), друга залікова на 400гр. - густера :sh_ok: :sh_ok: я такої риби в житті не ловив - радості повні штани. Ну, а далі відпускаємо краснопірку (бо на уху буде ;;-))) ) і в перед. За пів суботнього дня було зловлено близько 4 кг риби (70% - густера, 5% - окунь, 25% - карась). В вечері уха, перезакид "корповика" і в люлю.

За весь час рибальства нами було зловлено близько 12кг. риби ( скажу чесно густера за добу надоїла). В неділю з ранку пішов гарний окунь і карась. Нажаль карповик тільки з рідка попікував :cry_ing: , як виявилось після купання на ставу великий слой мулу і мої оснастки просто були втоплені в ньому. "Знаючі" люди (котрі сіли біля "труби" і зловили карпа на 5кг.) робили мікс горошина+пінопласт+горошина :bra_vo: .

І так: Дууууже вдячний Олександру за домовленість та закріплення чудового місця. Якщо воно не зайняте членами клубу - готовий його закріпити за собою :-ok-: . Відпочив суперово.
Що до реплік з верху: "Колян і син" - абсолютно з вами згідний на рахунок відсутності телефону на містку, але тільки з цим. Вірю, що зло бере за пелетс..., але ж перед тим як кудись їхати можна зателефонувати (тим паче, що тел. був вісвітлений). Прийміть мої співчуття - ситуація дійсно прикра.

P.S.Шкода, що не познайомився з директором, але думаю , що це діло наживне.

Сорі, забув саме головне (яке деколи і сам вимагаю) ;;-)))

На став було взято з наживки: опариш - 2шт. ( клювала - густера, карась) - на фідер не вспівав закидати.
черв'як - 1шт. ( клювала - густера, карась, окунь)
мастирка - 3шт. ( клювала - густера, карась)
бойли - краб, скопекс, клубніка, мед ( клювала - нічого :cry_ing: :cry_ing: )
Все, крім бойлів, закінчилось в перший день. Хвала месному хлопцю котрий за незначну винагороду возив нам черв'яка і воду до ухи :nez-nayu:



З прикормки: пелетс, прикормка - 2 пачкі, стік - 2 пачкі, макуха.

Дуже вибачаюсь, що звіт не супроводжується фотками - сів мобільний. Хоча як виявилось - це на краще - релакс повний :co_ol: :co_ol: :co_ol:

Вдалось віднайти лише одне фото: Батько і густера :bra_vo:

[bag25]


Коментарі