Панталія, 10.07.2010

Місце риболовлі: Панталія

Початок риболовлі: лип. 10, 2010 15:00

Кінець риболовлі: лип. 10, 2010 18:00

Тип риболовлі: Фідер

Приїхали на ставок в суботу,приблизно о 15.00.Зі мною були-син Сашко і Сашко сусід(kolesdok).

На ставок приїхали перший раз і щоб не попасти в просак звернулись до сторожа Кості за порадою у виборі місця для рибалки,бо з розповідей знайомих - місця там зарезервовані членами клубу. Отже,пройшовши з півкілометра берегом ми нарешті знайшли здавалось би нічийне місце,у чому нас запевнив сторож. Поки йшли змагання веслярів ми приготували прикормку ,закормились і закинули снасті. А далі було те про що мене попереджали знайомі - прийшли господарі помосту і загодоване пачкою пелетсу і пів відра гороху місце нам довелось залишити.Більше на цій водоймі ми залишатись не хтіли,тим більше ,що основна прикормка вже була в воді,щоб якоь врятувати свято,ми вирішили поїхати на рідний Б.Кут.
Я вважаю,що перед тим як запрошувати людей кудись,тре як слід підготуватись.Бо складається враження,що на ставку господаря немає.Сторож не знає де є вільні місця.Місця зайняті членами клубу ,в основному ніяк не позначені,хоча можна було б зобов язати цих членів поставити якісь таблички,а по хорошому і з номером телефону,щоб можна було дізнатись-буде він сьогодні рибалити , чи ні.І взагалі,я не знаю як мають там рибалити люди,які не є членами клубу і хочуть порибалити за гроші - вони їх просто втратять,як їх втратили ми(гривень-100 на закормку + бензин).
Отже "шановні" директори і члени клубу,на мою думку,доки ви не вирішите організаційні питання рибалки,рибалкам (не членам клубу) їхати на рибалку до вас не радив би.

[Kolyan i syn]


Коментарі