Панталія, 06.06.2010

Місце риболовлі: Панталія

Початок риболовлі: черв. 06, 2010 21:00

Кінець риболовлі: черв. 07, 2010 00:00

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Лящ0.60010
Червонопірка1
Йорж1
Верховодка

Всім доброго дня! Офіцйно відкрито сезон рибалки на Панталії! Народу була маловато, порівняно з минулим роком!Рибалка ропочалась в суботу 06.06 близько 21-00 я з братом та кумом прибули на став. Олег Баранов оприділив нас на містки, де було поставлено по два фідери. Після того як снасті були закинуті пролунав салют на честь відкриття. :bra_vo: та присутніх запрошено в сторожку на вечерю. Поласувавши смаженим кабанчиком з гречаною кашею ми повернулись по своїх містках. Погода була чудова, зорі світили, жаби квакали, ближче до ранку густий туман окутав весь ставок і було прийнято рішеньння трошкі вздрімнуть! Близько 5-00 гучним криком "Підйом" нас розбудив кум і почалось змагання. Ми з братом проти кума! В улові один заліковий карась, десяток підлящиків чуть більше долоні, краснопірка і в самому кінці йоршик розміром з мізинець позарився на великого черв"ячка! В кума : підлящик і три десятки верховодок з краснопірками! Він нас взяв кількістю, а ми вагою! Всі залишились довольні. :-ok-:
Зі слів сторожа який проводив інструктаж по техніці безпеки, на тій стороні ближче до м.Дубно, клювали непогані лящі на пшеницю і перловку, ми ж ловили на червоного та білого опариша!
Дякую за увагу!

Урочисте відкриття сезону риболовлі на Панталійському ставку осв*ятив і провів службу батюшка. По словах охорони,в неділю після обіду результат уловів- карп 2кг.700 ,карась-1кг.500, були карасі по кіло і багато таких 400-600грам, лящі під 1кг в одного рибака на пшеницю(кілька штук),менших також багато хто впімав, були пристойні лини, з човна впіймано кілька щучок не більші 1кг, в мене брав окунець на мікроджиг,пацанчик на тісто впіймав карася -я важив 650гр., а були рибаки що взагалі не бачили кльову. Після підписів про техніку безпеки,було зареєстровано більше 120 рибаків + дружини,діти ,палатки і т.д.!!!


Коментарі