Звіти з "Гайсинський став"

Задоволеність риболовлею:

Початок риболовлі: лют. 07, 2021 00:00

Тип риболовлі: Зимова

Привіт. Черговий вихід на зимову риболовлю. Із собою взяв мотиля та поплавцеві вудки, спробую щось зловити)) Погода взагалі "жир" за день до -3, в день риболовлі +3 і дощ, через день по прогнозах - 10)) Яка погода така і риболовля!))  

Автор: ZUrk Channel

Задоволеність риболовлею:

Початок риболовлі: серп. 17, 2020 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Привіт. Чудовий день видався, чому б і не порибалити?!))) Тим більше, що мав декілька годинок вільного часу)) Вирішив перевірити старе місце на наявність плотви чи краснопірки, ну може і карасика (надія є завжди). Не дивлячись на те, що рівень води сильно знизився, мені вдалось трішки "відвести душу" покльовками цієї маленької хижачки) Рибалив на попла попер, за наживку використовував білого оп...

Автор: ZUrk Channel

Задоволеність риболовлею:

Початок риболовлі: серп. 01, 2020 00:00

Тип риболовлі: Літня мормишка

Привіт. Вирішив я перевірити одну річечку на наявність риби. З собою взяв вудку з боковим кивком та забродний костюм. Виявилось, що не все так просто)) намучився трішки... трудова рибалка вийшла, але уловом задоволений, оскільки вдалось знайти місце де на мене чекала риба)) Як це відбувалось дивіться у відео.

Автор: ZUrk Channel

Задоволеність риболовлею:

Початок риболовлі: черв. 13, 2019 14:00

Кінець риболовлі: черв. 13, 2019 15:30

Тип риболовлі: Поплавок

Всім привіт)Звіт з рибалки)Сьогодні рибалив на горох на поплавок (короповками) мав надію зловити коропа, але клювали тільки коропчики)) всі були випущені назад до ставка. Попутно на хліб ловилась плітка і канальні сомики (як же без них). Жаданого трофею не було але додому пішов з гарним настроєм.

Автор: ZUrk Channel

Задоволеність риболовлею:

Початок риболовлі: трав. 14, 2019 00:00

Тип риболовлі: Поплавок

Всім привіт) Черговий звіт з рибалки))Сьогодні порибалити вдалось на махову вудочку на поплавок, наживку використовував хліб з анісом, також покльовки були і на червяк, опариш, але зручніше було використовувати все ж таки хліб)) Покльовками радувала плотва (хоч і не велика).   

Автор: ZUrk Channel