Звіт з риболовлі на спортивній водоймі "Острів", 07-09.07.2023

Місце риболовлі: Острів

Початок риболовлі: лип. 07, 2023 19:00

Кінець риболовлі: лип. 09, 2023 13:00

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий
Короп65.00020Вафтерс, Попап
Короп дзеркальний30.00010Варфетрс, Попап

Звіт з риболовлі на спортивній водоймі "Острів".
З вечора 07.07 до обіду 09.07

Сектор номер 18.
Дистанція 63 метри, на грані очерету та коріння від старого очерету на дні. Кидати далі не було сенсу так як там 100% зацеп. Ближче - риба майже не відкликалася на корм.

Закорм: бойли на мясній основі + багато зернових, мілких, багато коноплі. Корм на ніч: пелец 4 - 8 мм (власний мікс з бустом) + бойли. Заливка - цсл.

Корм в методні кормушки: "Українська рибалка" METHOD MIX Мигдаль - Часник; METHOD MIX Кукурудза - Тигровий горіх; ( Українська Рибалка ) власний мікс пелецу та сипухи гострий перець + рибний пелец.
Працювало все. По кількості клювань та швидкості використання відзначився часниковий мікс.

Риба: всього більше 30ти риб за дві доби, якщо не рахувати карасів яких було теж не мало. Найбільша рибка 10200, найменша в районі 2.5 кг.

Постійний закорм зранку, в обід, ввечері. Підкорм після кожних серій клювань ( 2 - 3 покльовкі - 3 спомба в точку).

По насадках: вафтерси та поп-апи, працювали всі кольори, більш результативним був яскравий та світлий спектр, білий та жовтий.

З важкого: часті зацепи. Рибу потрібно піднімати та форсувати ближче до берега одразу, інакше вона встає в корчі чи плутає оснастку за залишки коріння і доведеця прогулятися 60 метрів до очерету)

З хорошого: переважно клювала лише крупна, груба риба. Закорм їй до вподоби. Це вже 5й тест одного і того ж складу кормової программи для 1 - 2 діб.

З не дуже приємного: рибалкі ловлять на вбивцю карася, не дивлячись на правила спортивної водойми, сиділа компанія яка кидала і кормила на межі мого і їхнього сектору, але через те що вони кидали під кутом - кормили в 30 метрах від берегу. Люди ставлять по 7 - 8 палок - хоч за це доплачують, але логіка не працює у них, бо сам сектор НЕ РОЗРАХОВАНИЙ на таку кількість снастей. Музика з машини, люди плутають озеро для відпочинку та для риболовлі. Бачив двічі в різних секторах як рибу в підсаку кладуть на землю.

Вночі не ловив, спав 🙂


Коментарі