Знайомство з водоймою в Демидівці, 05.07.2023

Місце риболовлі: Рудка-Демидівка-Жабичі

Початок риболовлі: лип. 05, 2023 06:00

Кінець риболовлі: лип. 05, 2023 09:30

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп0.5005Опариш, Хробак
Плітка2
Окунь1

Перебуваючи у workation на селі в мого тестя цілий тиждень (про що я напишу окремий звіт з риболовлі за всі ті дні), я вирішив один ранок присвятити водоймі неподалік районного центру.

Заздалегідь зателефонувавши приємній господині ставка Анжелі, я був попереджений про умови риболовлі й особливості. Як то: по середах зранку тут знімають сітки на водоймі, які ставлять на товстолоба, тому далеко з дамби не покидаєш. А плата за риболовлю тут відбувається по тарифу 20 гривень за годину - цікавенько.

Приїхав зі своїм сином так рано, як дозволяла комендантська година. Ми зайняли місце номер 5 на дамбі, там були вікна серед лепехи, та нічого не заважало розмахувати фідерами.

Ловили на дві поплавчанки. Одну загодував прикормкою з часником, а іншу солодку Traper карп-линь-карась.

Також пізніше, коли плесо стало вільним, я кидав пікер.

Кльову не було ніде 🙃

Вдалось спіймати з півдесятка карпеняток цьогорічного зарибку, пару плотвичок й окунця. Часу я мав лише перед роботою, тому довелось повертатись з двоякими враженнями. Водойма неймовірна. Затишок і спокій. Дуже приємне керівництво. Але мене проігнорувала риба

Потрібно було таки брати з собою тяжкі фідери на нормальну рибу і не боятись корабликів. На водоймі взагалі в цей будній день крім нас нікого й не було.


Коментарі