Спекотний день на сільському ставку. Волошки, 25.08.2022

Місце риболовлі: Волошки

Початок риболовлі: серп. 25, 2022 07:00

Кінець риболовлі: серп. 25, 2022 10:00

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий0.3001Опариш

Мій брат понарозказував мені неймовірних історії про великих коропів сіслькьокого ставка, яких на його очах витягували на початку цього тижня якісь аматори і дуже загорівся ідеєю пополювати на таких. Він сюди їздить мало не кожні вихідні на дачу до свого друга, але завжди рибалив суто карасиків і ніколи ціленаправлено не пробував ловити коропів. А тут відразу кілька штук на його очах рвуть снасті, заплутуть все в водоростях.

То ж він загорівся цією ідеєю і заздалегідь поїхав зайняти місце й підгодувати його. Місця він зміг зайняти, незважаючи на протести якогось немісцевого діда, аж два. Одне з них було точно тим, де ми з ним рибалили на початку літа в дощ: https://rivnefish.com/reports/4442/

Я приїхав власне вже на все готове. Рибалив суто на поплавчанки, бо планував тут побути лише на ранішній кльов і відразу маршруткою повертатись на роботу 😬

Власне кльову не було зовсім. Особисто я побачив аж цілу одну покльовку, а мій брат витягнув випадково карася на фідер, але хоч великого. Всі його горохові снасті простояли дубом. Не допомогли найвишуканіші мої методні прикормки також. Риба закрила рота. В інших рибалок по водоймі ситуація аналогічна.

Зілля впало і тепер можна сміло рибалити на фідер, а не лише у вікнах рослинності. Лебедів побільшало: тепер їх тут є доросла пара і кілька гадких каченят-тінейджерів. Вони смішно видовбують щось з дна дупами доверху.

День був ясний і дуже спекотний. Можливо причина повної відсутності кльову саме в цьому?

Перекус на дорогу і я біжу на маршрутку, яка завозить мене назад в Рівне.


Коментарі