Острів, 14.08.2022

Місце риболовлі: Острів

Початок риболовлі: серп. 14, 2022 07:00

Кінець риболовлі: серп. 14, 2022 13:00

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий7.00020Опариш, Хробак
Плітка2Опариш
Червонопірка0.1501Хробак

Компаньйони: Вадим Сакали з сином, Микола Климчук і мій молодший син. 

Погода: вдосвіта стояв туман, вітер дув зі сторони спортивного ставка. Ранок був хмарним і потім вийшло сонечко - стало спектоно і кльов припинився. Температура +28, тиск поволі зростав.

Рівень води: в нормі.

Місце: альтанка на острові, яка ближче до канави, що впадає в ставок.

Вартість риболовлі: 250 гривень за сектор і ще ми доплатили 200 гривень за користування бесідкою та по 50 гривень за четверту та пʼяту вудки для дітей.

Зловлено: дебелі карасі, в прилові була й інша рибка.

Наживка: на перловку не клювало. Опариши й хробаки працювало однаково добре.

Прикормка: трапер води стоячі, також підкидував окремо ще й дрібний пелет.

Снасті: поплавчанки. Микола ловив на фідер.

Поруч з спортивним ставком господарі створили ще один, суто карасьовий для тих людей, які хочуть наловити рибки і взяти якусь з собою. Ну ось ми й вирішили перевірити, що там з кльовом.

Риболовля вночі тут заборонена, то ж ми виїхали ще затемна з самого ранку. Попередні кілька днів постійно йшов дощ і це був перший ранок, коли нічого не капало з неба. Але замість доща тепер всюди стояв туман.

Коли ви захочете рибалити на цьому ставку, то будьте дуже уважними під час їзди біля самої водойми, тут дороги нема, лише вкатана колія по ґрунту. Можна застрягти чи взагалі зʼїхати у воду.

Кожен з нашої компанії ловив на поплавчанку, але Микола вирішив пробуват фідером і не прогадав. Найбільше риби наловив саме він. 

Цікаво, що більш-менш нормально клювати почало мабуть ближче до девʼятої години. З наживок однаково добре працював як хробак так і опариш. На перловку чомусь нічого не брало. Глибина тут не велика, рибалили ми з дна. В моїх напарників риба рвала повідки і навіть ловмала гачки! Пару здоровенних карасів було втрачено через не розкадений підсак і необережність при виважуванні. А найбільше я радий був тому, як мій молодший син самостійно витягував тих лаптів до берегу і ми разом ловили їх підхваткою.

З цікавого, одного разу рибі такі вдалось вкрасти у мене вудку-махалку, що мені довелось шукати її на водоймі і лізти потім за нею у воду 😬 

Відео з риболовлі:

Висновки:

  • акуратно з доїздом в дощ!
  • фідер працював краще поплавчанок
  • у мене клювало значно частіше, ніж у мого сусіда, можливо зіграла прикормка
  • тут зараз ловляться величезні карасі

Загалом ми всі залишились задоволені риболовлею.


Коментарі