Зариблення

Місце риболовлі: Теремно

Початок риболовлі: лист. 23, 2021 00:00

Тип риболовлі: Роздуми про риболовлю

У Теремнівський ставок у Луцьку вселили майже тонну карася сріблястого 🐟🐠
📆23 листопада відбулося зариблення ставка по вулиці Теремнівській в місті Луцьк Волинської області. Вселення здійснювалося з ініціативи та коштом небайдужих рибалок-любителів. Мета акції - відновлення популяції риб та біологічна меліорація.
🐟Так, у річку вселено 930 кг/ 116 250 екз. цьоголіток карася сріблястого, середньою вагою близько 8 грамів однієї особини. 
✔Зарибок було вирощено в ставовому рибному господарстві у с. Лище Підгайцівської ТГ Луцького району Волинської області. Він відповідає ветеринарно-санітарним вимогам про відсутність небезпечних захворювань.
Контроль за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів здійснювали працівники Волинського рибоохоронного патруля, Держекоінспекції у Волинській області та відділу екології Луцької міської ради.
👮«Дякуємо рибалкам, які організували дану акцію за небайдужість до рибної галузі та допомогу у збереженні водних біоресурсів. Задля контролю за незаконним виловом випущеної риби територія зариблення патрулюватиметься рибоохоронцями.  Рибпатрульні стежитимуть, щоб робота з вселення не виявилася марною і зариблення принесло свої позитивні результати», - повідомив керівник Волинського рибпатруля Тарас Куньчик.

Джерело: https://www.facebook.com/VolynFishPatrol/posts/865876614104148


Коментарі