р.Стир 22.09.21р

Місце риболовлі: Стир поряд з Луцьком

Початок риболовлі: вер. 22, 2021 17:00

Кінець риболовлі: вер. 22, 2021 19:00

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка2Пшениця, Хробак

р.Стир 22.09.21р.Рибалив з 17.10 до 19.00год.Поплавцева вудка, городній  червак ,тритікале.
Вирішив спробувати на  "м'ясо", адже наближається холодна пора року і рибі потрібно "нагуляти жиру" на зиму.Сьогодні вже третій раз я рибалю на цьому старому- новому місці.Я не був тут десь з місяць.Підсипав тритікале, але перші два дні і клювання не бачив.Погода не риболовна і ще й до того повний Місяць.
Сьгодні було всього п'ять кльовів, три з яких я реалізував.Лящ- 1900гр. - на черва, більша плотичка теж на черва і менша на тритікале.Ось така сьогоднішня риболовля колеги.

Трохи про місце: Край берега, що під водою, має бути обривистий, не пологий, лящ любить триматися там де вода підкручує.А от щодо всього іншого, то головне те- це пора коли він активно шукає собі їжу і підкормка.Я ловив сотні лящів і на прямій і у внутрішньому куту і у зовнішньому.Вони є скрізь.Якщо бачите, що вода біля берега раптом стає мульною!то означає , що лящ риє мул шукаючи собі корм.Ось там і ловити його.Як правило ,таке явище можно побачити на засипному місці.Глибина від 1.20 до 3.5 +м.в залежності від сезону.Ну, а головне- це досвід, який приходить з активною риболовлею і часом.Хай Вам клює!


Джерело: https://www.facebook.com/volodymyr.khilko/


Коментарі