Риболовля 25 липня 2021 року

Місце риболовлі: Зашків

Початок риболовлі: лип. 25, 2021 08:30

Кінець риболовлі: лип. 25, 2021 10:30

Тип риболовлі: Поплавок, Спінінг, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка0.1002Опариш, Прикормка KLASSTER
Окунь0.1503Опариш, Прикормка KLASSTER

Станом на липень 2021 року, водойма є зарибленою і в ній дозволено рибалити за 200 гривень на повний день/добу (пише вилов риби заборонений, проте мається наувазі вилов, а не риболовля, як сказав нам Містер у капелюсі 😁).

Ми з двоюрідним братом приїхали в 8:30 і сказали що плануємо бути лише до 14:00 і що по 200 грн. з кожного - занадто дорого. Тому з нас взяли лише по 100 з кожного. Він ще запитував чи великий в нас мішок, а я сказав що ми лише любителі. 😄
Також Містер в капелюсі по проханні, виписав мені квитанцію. Фото прикріпляю. Поки що сиджу близько години і нічого ще не зловив, однак на донку час від часу посмикує, як і на поплавочну. (На донку активніше ніж поплавок) (Ловлю на опариша)
Двоюрідний брат зловив на блісну першого окуня (тільки-що). Розміром на ладоню. Тобто якщо є вміння, можна ловити хижака і він тут явно є.
Доки я строчив, брат зловив ще одного і я його не встиг сфотографувати, бо на донку клюнуло щось непогане, хоч і зійшло.))

За час що писав витягнув на донку хорошого окуня по зап’ястя на пучок опаришів і плотвичку на ладоньку.

Коротше, рекомендую. 👍 У випадку якщо буде активне клювання, я думаю можна доплатити. Так навіть вигідніше буде, щоб одразу не платити всю суму, не знаючи чи сьогодні вдалий день і чи будете ви сидіти до вечора. :)


Коментарі