Нерест карпа, Прилбичі 18-21.06.2021

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: черв. 18, 2021 23:30

Кінець риболовлі: черв. 21, 2021 10:00

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий20.00015Попап
Короп дзеркальний15Попап

Компаньйони: Слава Воронцов, Діма Сафонік.

Погода: температура до +28, помірний вітер дув на дамбу, а потім від дамби, сонячно.

Рівень води: в нормі.

Час ловлі: з вечора п'ятниці до ранку понеділка.

Місце: сектор №39 який колись був №40.

Зловлено: здебільшого величезні карасі по кілограмі-півтора багато дрібного коропа, що був запущений сюди того року і чотири великі риби. Найбільша риба зірвалася

Наживка: попапи.

Прикормка: методні прикормки Haldorado та Sonu Baits. Спомбом накидали вареної коноплі з тигровим горіхом, трохи пелетсу та різаного вареного бойлу.

Виїхали на водойму після роботи, в дорозі довелось тягнутися в дуже затяжному заторі перед Львовом - перевернувся бензовоз. Тож вудки ми закинули аж без чогось північ.

Ще важливий момент: ми замовили сектор 39, а всю нумерацію зсунули праворуч і виходить, що ми сіли не на своє улюблене місце, а праворуч від нього. Тепер треба замовляти 40.

Ніч пройшла спокійною і зранку теж нічого не клювало. От лише наш сусід Олег, що був на тому секторі де мали рибалити ми, під ранок зміг витягнути з води рекордного коропа вагою в 31 кілограм! 

Ми закинули спомбами нашу прикормку і почали чекати на кльов. Субота була доволі спекотною, але спасав помірний вітер, що дув на дамбу. Час від часу в нас відбувались клювання карасів та корпців-лавашиків. Нічого крупного не влітало.

Вночі клюнули пара карасів. Ще момент, коли я пишу про тутешніх карасів, то це здоровенні прилбичські велетні вагою понад кілограм.

Зранку в неділю був штиль і день видався особливо спекотним, із задухою. До обіду ще булись якісь одне-два клювання лавашиків, а потім все стояло мертво. Ми, щоб розважитись, змотались в місцевий магазин за морозивом і пивком)

Коли вже сонце сіло я спіймав коропа коі вагою понад 5 кілограм. А ще торік вони важили від 2 до 3 кг! Цей красень дуже порадував нас. Відразу за ним Дімон отримав потужну клюваку, пізніше це виявився восьмикілограмовий короп, і під час виважування в нього їде й друга палка. Я взявся і там сидів якийсь монстр. Дійсно дуже гарна риба. Коли Діма розібрався з першим тим коропом я йому передав його вудлище, він зміг дотягнути ту свиню в залив, але трохи форсував події і рибина відчепилася. Прикрий схід.

Вночі не клювало нічого, та й зранку абсолютний нуль по кльову. 

Загалом клювало в нас дуже слабо і великої риби ми побачили обмаль. Чому так? Можливо виною всьому нерест коропа і він зараз хворіє, можливо проблема з аномально високою температурою. Але вже є як є. З хорошого те, що по нашому березі всьому ми відловились мало не найкраще на цих вихідних. І до речі, озеро було зайняте все. Люди, що приїжджали до нас казали, що вільними лишались два сектори 38 та якийсь найперший біля дамби. Отак от.

Провівший три ночі на прекрасному озері ми задоволенням відстороненням від всім життєвих проблем були змушені повертатись в реальність. Всім НХНЛ!


Коментарі