Звіт з рибловлі Острів, 04-05.06.2020

Місце риболовлі: Острів

Початок риболовлі: черв. 04, 2021 19:00

Кінець риболовлі: черв. 05, 2021 17:00

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий10Попап
Короп дзеркальний5Попап, вафтерс
Короп7Попап, вафтерс

Компаньйони: молодший син Матвій, Саша Чернюк.

Погода: західний вітер, температура до +21. Мінлива хмарність, навість накрапував літній дощик.

Рівень води: в нормі.

Місце: сектор номер 1, самий крайній в комишах.

Вартість риболовлі: 350 гривень за добу. 

Зловлено: карпики, карасики і навіть один линок.

Наживка: поп-апи, вафтерси.

Прикормка: Dynamite sweet stim, Sonu Baits Fish Meal, ще якесь Haldorado з попередньої риболовлі. Додатково підгодовували вареною

Снасті: тяжкі фідери.

Виїхали з Сашком після закінчення робочого дня в п'ятницю на спортивну водойму Острів. Зайняли самий крайнів сектор ліворуч, майже в комишах. День зараз довгий і з погодкою нам пощастило, то ж ми встигли облаштувати табір і гарненько загодувати перспективні місця для ловлі.

В нашому секторі була гойдалка, якийсь зруб з дерева-шатер і будиночок з прибудованою альтанкою. В останній ми обідали й вечеряли. Вона ж рятувала нас від гарного літнього дощику 😁

Ввечері покльовок не було, за ніч Саша, який традиційно чатував на вудками і прямо так й дрімав у кріслі, спіймав три карасі і три карпики. Зранку почався кльов і мені вдалось зловити підряд кількох коропчуків. Одного з них тягнув мій молодший восьмирічний син, моєму щастю не було меж :)

Ще варто відзначити одного коропа, який чинив дуже сильний опір, давно вже я такого не відчував! Боровся як справжній боєць до останнього, мабуть він якраз в самому розквіті своїх сил. Ваги показали результат 4.61 кг. Дуже достойний виявився супротивник!

Після десятої кльов дуже послабився і клювали карасі, і то лише в Сашка. З коропів нас турбували лише дитинчата до кілограму.

Відпочинок вдався хорошим, ми забули про роботу і турботи. Ще й дитя таке щасливе. Всім НХНЛ!

 


Коментарі