Купа мілкого коропу та жирненьких карасів

Місце риболовлі: Острів

Початок риболовлі: трав. 08, 2021 00:00

Кінець риболовлі: трав. 18, 2021 00:00

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп голий10Попап
Короп дзеркальний12попап
Короп9Попап
Карась сріблястий20Попап
Лин2Попап

Всім привіт! Вкотре відвідав Спортивна водойма «ОСТРІВ» Відвів душу по швидкій ловлі на флет фідер мілкого коропа та хороших товстеньких карасиків. Крупну рибку на корм привабити не вдалося, але на то були свої мабуть причини з якими треба розібратися, кожна риболовля це пазл, розгадавши який ти завжди поліпшуєш майбутні результати. Цього разу я скоріша за все прогадав з кормом та місцем. Але суть не в тому.
Риболовля була досить короткою, спонтанною. Приїхали зранку, в 8 закинули 2 флета під камиші на орієнтовному місці проходу рибки. Клювання почалися одразу. Весь день на протязі кожних 10 - 20 хвилин відбувалися клювання мілкого коропа та карасів. Десь в 16 кльов виключило але і ми були вже "варяні" тому попили смачненької кави і погнали б додому)) якби не прокололи колесо, тому нам було чим зайнятися найближчі хвилин 30 - 40 а потім трошки відпочивши від відпочинку всеж погнали додому.
Прикормка була з розряду "шо було тим і кормили" ))) Мілкий форелевий пелец, швидкорозчинний, трішки кукурудзи та багато коноплі + csl.
Корм в флет кормушки "залишкі з загашників". Дві суміші мілкого пелецю, світлого та темного кольору, один з перечною сипухою других з світлою часниковою сипухою від хальдорадо.
Клювало на всі кольори поп-апів. Світлик часниковий корм давав більше карасьових "недопаравозів".
Також цього дня хлопці запускали чергову порцію афігєнно здорових линочків100 кілограм товарного розміру мамок та папок попливли радувати рибалок. Відео зариблення можна побачити в пості. В цей день я вже встиг зловити парочку з минулорічного зариблення лином, дуже гарна рибка.


Коментарі