Нічні гості з Острову

Місце риболовлі: Острів

Початок риболовлі: вер. 23, 2020 15:00

Кінець риболовлі: вер. 26, 2020 17:00

Тип риболовлі: Флет-Метод, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп голий
Короп лінійний
Короп дзеркальний
Короп
Карась сріблястий
Всім привіт рибацюги!
Знову відвідав одну кльову та перспективну водойму: 
Спортивна водойма «ОСТРІВ»

Був там пару тижнів тому, потрапив на дуже спекотну погоду, рибка була не активна і тому лишився лише з парою клювань та хвостів.
Цього разу я влаштував реванш, підготувався трошки по іншому, зібравши більше інформації. Повністю змінив программу закорму, і результат не змусим себе чекати.
Багато рибки було спіймано вночі та вдень, коли був штиль. Рибка на озері постійно гуляла і давала про себе знати. Також було добре помітно її рух по озеру під час закорму, зона активності змінювалася на в зону свіму, що одразу давало про себе знати нестримними паравозами 🙂
Кормова программа дуже проста: старт з пелецем, невеликою кількістю крушених бойлів та великою кількістю коноплі. Плавний перехід від мілкого пилячого корму до крупного більш довгограючого та довгорозчинного. Зернові виміщали пелец на протязі перших 15 годин, повністю прибравши пил з корму. Ну і звісно велика кількість коноплі, деякі ліквіди.
Хочу відмітити дуже адекватну та привітливу адміністрацію водойми. На водоймі чисто, ведуця роботи по благоустрою, ніхто не стоїть у вас над головою, ведеця відеоспостереження, вночі водойма освітлюється, зручні бесідки та дуже комфортні дистанції ловлі (відсутність далеких точок інтересу в більшості секторів та наявність їх на комфортних дистанціях).
Всього було спіймано 68 кілограм коропу, близько 10 маленьких незалікових коропенят, та малих 1кк+. 4.7 кілограма карасів.
Найбільші риби за сесію: 5200, 6300, 7100 та найбільша рибка це лускатий коропчик на 8550.
Ловили в секторі номер 2. Більшість клювань відбувалося на відстані 90 - 100 метрів. Ближні точки приносили більше мілкого коропу. Також була альтернативна точка біля камишу ( метрів 70+-) її ми підловлювали пошуковими закидами з різних сторін. Звідти брали рибку рідше, але лише 3+.
По корму скажу також що добре себе показала група солодких, не фруктових ароматів та перець (корм в флет). 60% клювань було реалізовано на вафтерси із смаком перцю та червоним кольором. Вночі працював лише цей колір ( фіолетовий, синій, білий мовчали). Перейшовши в варіант контрасту, та замінивши в флет кормі основний колір на більш світлий, кращє виділивши насадку, також досягнули покращєння в кількості на якості клювань.
Вже плануємо наступну поїздку.
До зустрічей!
 

Коментарі