Не варто їхати!! Кромі рижого кота не водиться ніщо!!!

Місце риболовлі: Іванківці

Початок риболовлі: серп. 26, 2020 05:00

Кінець риболовлі: серп. 26, 2020 15:00

Тип риболовлі: Донка-резинка, Карпфішинг, Поплавок, Пружини-смоктухи, Спінінг, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий0.7505Мастирка
Плітка0.7506Мастирка

Надумали їхати на рибалку в Іванківці виїхали за ночі.Став знаходиться у полі його у ночі знайти важко ми геть заблукали...Ну згеремо пополам добралися ми доставка в 5:00 сіли розкинули 2 вудочки,4 спінінга ловим... Прийшов власник заплатили 100 грн . Природа ставу красива але за нею недоглядають поломаний пірс задрипана бісєтка багато сміття. Щодо риби ловили із 5:00 до 15:00 зловили 11 маленьких рибок до 150 грам 5-карасиків і 6 плотвичок.

Рибу не підкормлюють не доглядають став практично дикий риба не клює Ніна що пробували на: поп-ап , кукурудзу горох горохову мастирку із смаком макухи і часнику , на пуфіки 3 смаків , черв'я, на прикормку реал фіш, пінопласт, і на манку все що мали пускали в обоход толку ноль! Риба не клює взагалі в інтернеті передавали дуже гарний кльов через зміну тиску і вітру але це не помогло. Нічого практично не зловили поїхали додому засмучені хоч містевий рижий кіт піднімав настрій...Пробували також ловити щуку і окуня теж нічого

Мій вердикт - сюди їхати не треба риба є але вона їсть лише рослинність траву кущі водорості і взагалі не клює... Заплатити 100 гривень і нічого не зловити точно не потрібно власник бере гроші а за територіях не доглядає!!! В Іванківцях нічого кромі рижого кота ніщо не водиться!!!

Були на рибалці 26.08.2020


Коментарі