Супер Марафон, Прилбичі 09-11.07.2020

Місце риболовлі: Прилбичі

Початок риболовлі: лип. 10, 2020 06:00

Кінець риболовлі: лип. 11, 2020 12:00

Тип риболовлі: Флет-Метод

Про наш минулий виступ на цих змаганнях можна прочитати тут: https://rivnefish.com/reports/3273/. На цей раз я виступав в парі з Дімою Сафоніком, а Ярослав Грабар допомагав нам з логістикою в таборі. 

Цьогріч супермарафон перенесли з травня аж на липень через епідемію коронавірусної інфекції, і це добряче внесло корективи до підготовки. До речі, я ще навесні двічі сюди приїжджав на тренування, тому був готовим хоча б трохи до різних обставин. Але не до таких, коли риба закрила рота.

Що люди не намагалися зробити, але все було дарма: не клювало ні в кого. Будь-яка випадкова риба могла вивести команду в призові місця!

Всього наша команда мала три клювання: на 15 хвилині після старту почало тягнути праву вудку вперед, але риба не засіклась. Потім після обіду я запаркував найбільшого свого в житті амура на десять з половиною кілограм і ще одне клювання було о четвертій ранку, Діма потримав риби секунди три і відбувся прикрий схід.

Як ми ловили: було дві точки, одну ми годувалии кришеним тигровим горіхом з вареною коноплею і залитим сиропом Red Liver від Haldorado, інша точка це пелетс кріль та халібут, залитий сиропом Big Fish. Прикормка в флет-годівницях Dynamite sweet stim з найдрібнішим пелетсом кріль та Brutal Liver, але потім ми пробувала ставити й інші прикормки, які брали з собою як запасні, але результату вони теж не принесли. Темп ловлі був різний, але одну вудку ми перекидали кожні 20 хвилин постійно. Пробували різні відстані, крім основної в 105 метрів, Діма також викладувався і на всі 150 метрів. Багато сенсу розписувати про нашу тактику не бачу сенсу, адже це все нічого не дало, напишу лише, що ми дійсно старались і нічого не жалкували.

¯\_(ツ)_/¯

Коментарі