Пошук щуки в літню спеку в траві

Місце риболовлі: Стариці річки Стир, село Підгайці

Початок риболовлі: лип. 03, 2020 00:00

Кінець риболовлі: лип. 03, 2020 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь100.0007Силікон
Щука350.0001Силікон
Окунь220.0001Силікон

Перед робочим днем, разом із @_yu.rets_fisher_, відвідав старицю, біля міста.
Приїхавши на водойму уже добре розвиднилося, помітив, як заросло все, як у воді так і на суші. Юрій з першого, чи то другого, закиду дістає непоганого окуня. Нащупавши дно без зілля, перевіряю наявність окуня, приманкою Tanta і відразу ж відчуваю потужну подачу... аж згадав головлеві клювки, але рибка, якимось чудом, не засіклась. Наступне закидання в ту ж позицію - невеличкий окунець грамів 50 (для цих місць невеличкий, де рибалив вчора - це вже трофей ). Наступні 5 закидань із чудовими, потужними, нетиповими окуню, покльовками, але дістаю лише одного окунця грамів на 80 і локація затихла миттєво, ніби хтось вимкнув рибу вимикачем. Почали рухатися по руслу і практично з кожної позиції дістається непоганий окунець.


Нарешті відчуваю дзвінку покльовочку, підсічка, щукан, грамів на 300, на все ту ж танту, але щучка втекла(
Міняю приманку на улюбленого Easy Shiner, і наступна постановка, приносить щуче клювання, ця уже не втекла.

Вгостив Юрія таким же ізіком, і з першого закидання у нього щука. Ох так ізік!) Проте, через стіну з лепехи, він її злив. Але дістав маленького шнурочка за кілька хвилин. На цьому все - щучий вихід тривав не більше 20хв. Окунь клював стабільно, і ось вдається спіймати хорошого окуня із потужною клювакою, приманка в шахті.


Ще мав з 4-6 клювак із жанру "віддай спінінг!", аж цікаво, що то за риба була, лише на останньому такому зазіханні на мою снасть, на флюрокарбоні помітив сліди від щучих зубів. Не розумію я, як вона з такими сильними подачами, вдається втекти з місця.
Приманочки, які зловили:
FishUp Tanta 1.5"
Keitech Easy Shiner 2"
Все оснащено чорним грузом від Дніпросвинець @Dniprosvinets

Цей та інші звіти читайте у блозі 

https://koswovka.blogspot.com/2020/06/june-pike.html

https://koswovka.blogspot.com/

 


Коментарі