Нова спортивна водойма. Острів, 20-21.06.2020

Місце риболовлі: Острів

Початок риболовлі: черв. 20, 2020 13:00

Кінець риболовлі: черв. 21, 2020 12:00

Тип риболовлі: Флет-Метод, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп дзеркальний3.5006Попап
Карась сріблястий13пуф

Компаньйони: Ярослав Грабар.

Погода: вітер змінних напрямів. Температура до +28. То дуже сонячно, то хмарно. Першого дня ввечері покрапав дощик.

Рівень води: в нормі.

Місце: сектор номер 3, там де закінчуються зарослі лепехи і починається чисте плесо.

Вартість риболовлі: 350 гривень за добу. 

Зловлено: не великі карпики й карасики.

Наживка: поп-апи Haldorado, кук пуфи на фідері.

Прикормка: Dynamite sweet stim і Sonu Baits Fish Meal.

Снасті: тяжкі фідери у мене й медіум у Ярослава.

Вирішили ми з кумами поїхати десь разом нарешті на риболовлю та ще й зі всіма дітьми. Я запропонував поїхати в тільки-но відкриту для риболовлі і відпочинку водойму з назвою Острів біля однойменного села.

Заздалегідь ми забронювали собі сектор з великою альтанкою та наявністю затишної соснової посадки, щоб нам була тінь в ці спекотні літні дні. Місце було дійсно класне для відпочинку, тут ще й в наявності присутній невеличкий пляж з піском, який тягнувся й у воду на пару десятків метрів. Адміністрація дуже привітна і допомагала нам у всьому: привезли дрова, показали де набирати з криниці воду. Я спитав чи нема якогось грубого корму, бо не встиг купити в Рівному, то нам спочатку привезли сипуху різну, а коли я відмовився (бо ж маємо свою), то нам пізніше привезли ще кукурудзу. А зранку навіть заварили каву для наших жінок.

Звісно ж, що я більше був зайнятий розважанням дітей та нашої компанії, аніж риболовлі. Мій кум Ярослав закинув класичний фідер з наживкою пуфом, а я два тяжкі фідери з попапами. У нього час від часу(коли він не лінувався оновлювати наживку) там клювали карпенята дворічки та карасі, а в мене зрідка трохи більші карпики, десь в кілограм ваги. На жаль нічого залікового цього виїзду в нас так і не клюнуло.

Пробував я закидати на 80, 90 та 100 метрах. Годував пелетсом в спомбі з додаванням сипучки від карп про. Славік же десь на 35 метрах, прикормка якась світла на карася. Сусіди ліворуч мали в заліку таку ж рибку як і ми, теж без залікової. Керуючий на водоймій Сергій пояснив це тим, що можливо короп якраз був на нересті день до того, що весь комиш кипів, і зараз риба хворіє.

Ну, якби там не було не риболовлею єдиною. Відпочинок нам дуже вдався: діти щасливі, жінки нарешті побачили чим ми займаємось ото біля води.


Коментарі