Кльов підлящиків в нерест. Козова, 07.06.2020

Місце риболовлі: Козова

Початок риболовлі: черв. 07, 2020 05:00

Кінець риболовлі: черв. 07, 2020 12:00

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Лящ3.50011Опариш, Хробак
Плітка2Хробак
Сом карликовий коричневий1Хробак
Окунь1Опариш

На вихідних поїхав з сім'єю на Тернопільщину, відвідували тамтешні замки й гуляли по столиці цього файного українського краю. А ночувати поїхали до родичів в районний центр — Козову. Не скористатись шансом порибалити на водоймі з місцевою назвою "Плотіна", де проводяться навіть всеукраїнські змагання було б тупо.

Підйом о 04:10 і вже вдосвіта сонця ми на водоймі. Рибалок по березі було доволі багато, але майже всі стояли на дамбі, а ми ж поїхали вздовж берегової лінії по поганій ґрунтовій розмитій дорозі якраз до того місця, де рибалив рік тому з друзями. Як виявилось, то була нерестова зона і за кілька хвилин місцевий рибалка нас про це попередив, що можуть бути неприємності у вигляді штрафу і навіть виклику поліції, то ж ми трохи повернулись назад і стали акурат перед нерестовою зоною.

Вода навколо кипіла від риби, що нереститься. Добре, що рибалок не пускають в цю зону і лящі, карасі, плотва та інші мешканці можуть спокійно зробити свою справу.

Прикормку я купив в Тернополі: трапер лящ світлий, як змішав ще з якоюсь прикормкою з морозилки, наживка опариш. 

Щоб дітям теж було весело я закинув збоку ще й поплавчанку. Цікаво те, що на поплавчанку тут клювало краще, ніж на фідер! На вудку я ставив лише хробак, а на фідер опариші, які ж додав у годівничку.

Загалом ми дуже гарно провели час, у нас гарно клювало, на відміну від інших рибалок поруч.

Можливо у мене в улові були не лише лящі, а й густірки теж. Надто вже по кольору відрізнялись деякі риби.


Коментарі