Відкриття зимової риболовлі по відкритій воді

Місце риболовлі: Бурштин

Початок риболовлі: лист. 30, 2019 00:00

Кінець риболовлі: груд. 01, 2019 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка
Лящ

Бурштин❄️🥶....Щойно на вулиці температура повітря опускається нижче нуля і на водоймах Західного регіону стає лід-на Бурштинському каналі розпочинається сезон паломництва сотень рибалок,адже саме на теплому каналі ніколи не замерзає вода і навіть при мінус 25 - тут завжди клює риба а на берегах аншлаг!

Так склалося,що сезон рибалки мирної риби на фідер і поплавчанку я відкриваю саме зимою і саме на Бурштинському каналі я ловлю плітку, карася, коропця і ляща з підлящиком.

Цього року сезон зимового фідера я відкрив в останній день осені.
Погода не сприяла комфортній рибалці: вітер, дощ і сніг створювали незручності але бажання половити величезну як для нашого краю плітку - було сильніше, тож незважаючи на негоду я просто шикарно відловився і провів час в колі друзів.

На рибалці вдалося встановити новий особистий рекорд по карасю😍

1кг 180г - пійманий на фідерний ін лайн монтаж оснащений 0.08 повідцем ,завдяки фідергаму,який також використовував в оснастці - карпсь був вдалао припаркований в підсак.

Наступного разу маю бажання порибалити маховою вудкою в улюбленому місці на каналі і маю надію, що рибалка також вдасться на всі 💯

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010067551512

 


Коментарі