Івашки, 31.08.2019

Місце риболовлі: Івашки

Початок риболовлі: серп. 31, 2019 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь
Щука

Будучи у відрядженні, зовсім випадково потрапили з Дима Чутченко на доволі непримітний, з першого погляду, каскад озер Рыбалка в Ивашках. Знаходиться він у селищі Івашки Полтавської області. Вже на в'їзді на очі потрапили попереджуючі знаки "Риболовля дозволена тільки з дозволу адміністрації". Значить в і має бути рибка. Так і виявилось - всі чотири озера знаходяться в оренді і одне з них навіть зариблене спеціально для потреб місцевого населення. Ще одне є розвідником, а два інших - зариблені і ловити в них можна за доволі демократичний цінник, ще й виключно на умовах "спіймав-відпусти".
Так вже вийшло, що волею долі саме в цей день нам випала можливість познайомитись і поспілкуватись із чудовим подружжям, яке й є, тими самими орендаторами. Таня і Константин виявились людьми з великої літери. Таких одиниці. Величезна Вам подяка за гостинність і гарячу вечерю, Ви дійсно на правильному шляху. Тепер точно знаю, що будучи поруч - проїхати повз Вас , не завітавши, буде дуже проблематично 
Що стосується риболовлі, то це одне з небагатьох платних озер, де просто нереально багато окуня. Кайфонув. Були звісно і щучки, але окуня ловити було куди азартніше)


Коментарі