Горинь, ніч з 3 на 4 серпня

Місце риболовлі: Горинь, с. Ходоси

Початок риболовлі: серп. 03, 2019 18:00

Кінець риболовлі: серп. 04, 2019 08:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ПліткаГорох, Опариш, Перловка, Хробак
ГустераОпариш
БичокХробак
ЛящХробак
ОкуньХробак

Перший раз в житті рибалив на Горині фідером ціленаправлено.

Рибалка відбулася в ніч з третього по четверте серпня. На місце приїхав біля 18:00, кормив пшоно + горох + перловка + пластівці та сипучка фішдрім карась-лин. Наживка горох, перловка, черв'як , опариш. Відразу на точку стала дрібна плотва та густерка, яка не давала опуститися кормушці у заплановане місце. Так за два часа не єдиної зачотної риби, після восьмої на горох влітає дебела плотва, та це був єдиний бонус аж до ночі.

Опівночі почала прокльовуватися хороша густерка, про те клювала така раз в годину, все інше короткі потяжкі, та поодинокі тички. Риболовлю перервав о третій ночі, годинку поспав та повернувся на місце.

На ранок вирішив максимально збільшити об'єм наживки, тому на крючок чіпляю від п'яти опаришів, та комбіную з червяком. Дріб'язок збиває наживку та обсмоктує її доволі вдало, але я не здаюся досить часто поправляю опаришів та ставлю їх на точку.

Біля 6 - ї ранку спостерігаю впевнений загіб кончика, та відчуваю характерну тяжкість на тому боці, після нетривалої боротьби дістаю першого свого річкового лящика. Далі було впіймано кілька окунів на бичка, який ковтнув черв'яка, та ще пару плоток. Риболовлю закінчив о 8 ранку, всю дрібну рибу відпустив. А на річці цікаво не тільки зі спіннінгом) шкода що не має знайомих які могли б підсказати що роблю не так, кількість холостих клювак натякає на мою недосвідченість, треба виправляти ситуацію.

Гачок 14 номеру, поводок 0,12, кормушка на одному фідері 45 на іншому 35 грам, довжина поводка 0.6 м.

[Nevel]


Коментарі