Ночівля на річці Горинь 03-04.08.2019

Місце риболовлі: Горинь, с. Метків

Початок риболовлі: серп. 03, 2019 18:30

Кінець риболовлі: серп. 04, 2019 11:40

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Лящ25Пінка, Хробак
Лин0.2701Хробак
Сом4Хробак
Сом карликовий коричневий2Хробак

Компаньйони: Слава Воронцов, Діма Сафонік, мій молодший син.

Погода: гарна літня погода. На відміну від минулого разу, цього разу був помірний вітер в напрямі за течією.

Рівень води: в нормі.

Час ловлі: ввечері і зранку.

Місце: перед прямою ділянкою річки Горинь десь біля села Метків.

Вартість рибалки: тут рибалити безкоштовно.

Зловлено: підлящі, линок.

Наживка: хробаки з підсадкою пінки.

Прикормка: для фідеру використовував траперівський лящ з додаванням вареного пшона.

Снасті: фідер.

Вибрались з друзями на риболовлю з ночівлею але не на якісь дальні береги, де риболовля в день коштує 500 гривеньок, а на нашу рідну річку Горинь, де все душевно й безкоштовно. І щоб рівень душевності взагалі був топчик, я взяв з собою ще й свого малого.

 

Як ми приїхали на місце, то виявилось, що геть весь берег вже зайнятий однією компанією риболовів, які планували тут рибалити "до дванадцяти ночі точно". Тому не довго думаючи ми сідаємо вище по течії за першим поворотом. Так, тут не було лілій в березі, тому мої плани половити линків на поплавок накрилися мідним тазиком. Але вже мало що могло зіпсувати нам бойовий настрій, коли така компанія вся в зборі 😄 

Звечора покльовував дрібний підлящ, а на вудку ловити було майже неможливо через сильну хвилю, яку робив вітер. Ми насмажили божественні ковбаски на мангалі і душевно посиділи до глибокої ночі. До речі на фідері в цей час клювали дрібненькі звичайні соми, серед яких проскакували навіть й канальні.

Зранку ще далеко перед сходом сонця приїхала інша компанія і зайняла ту ділянку берегу, яка мала б звільнитись. Ну й грець з тими линками)

Як не дивно, але мені вдалось виловити одного червоноокого красеня саме на фідер! Здивування ще більше на цій риболовлі зробив судак, який клюнув у Слави.  Ну й вишенькою на торті став його рекордний (поки що) лящ вагою мало не півтора кілограми 💪 

Коротше, виїзд вдався)


Коментарі