Кльова Удача, 6-7.07.2019

Місце риболовлі: Городище, березнівське

Початок риболовлі: лип. 06, 2019 16:00

Кінець риболовлі: лип. 07, 2019 15:00

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп дзеркальний12.00025Опариш, Попап

Компаньйони: Діма Сафонік.

Погода: мінлива хмарність, дуже вітряно першого дня, напрям вітру був західний, температура градусів +22, тиск 740 мм.рт.ст.. 

Рівень води: в нормі.

Час ловлі: 16:00-15:00. 

Місце: ми рибалили на найбільшому пірсі посеред ставка

Вартість рибалки: 1000 грн

Зловлено: декілька залікових гарних коропів і купу малих.

Наживка: ми впиралися в попапи різних запахів та кольорів, але найшаленіший кльов був на пінку (малий опариш).

Снасті: тяжкі фідери.

Чергові літні вихідні створені для нас, щоб не валятися на дивані, тому ми з Дімоном після кількох днів перербирання перспективних місць для риболовлі приймаємо рішення: спробувати щастя в Березнівсьокому Городищі, ця ж водойма відома під назвою Кльова Удача. Я ще добре пам'ятаю ті феєричні травневі дні кілька років тому, коли я тут потрапив на справжню карпову риболовлю.

І хоча офіційно сезон в цьому році відкривається тут лише з дня рибалки власник люб'язно дозволив нам рибалити за тиждень до цього дня, за що йому окрема подяка. Рибалили ми самі, тому вільні були обрати будь-яке місце, я нічого кращого не придумав, ніж сідати там вже колись був.

Отже, про саму риболовлю. По приїзді Діма почав совати маркера і вимірювати глибини ставка, досліджувати дно, так сказать. Резальтати його досліджень я поставив під великий сумнів, але ми прийняли рішення ловити в перспективному місці приблизно в 75 метрах від берегу. Вітер трохи добряче нам заважав бути супер точними, але ми старались як могли. Клювання не заставили себе довго чекати, але брали малі карпики. То ж у воду полетіла дуже крупна фракція за допомогою спомба.

Ввечері ми дуже мали дуже смачну трапезу зі стейків, які приготували прямо на місці. Погодка втихомирилась і ми взагалі розслабились. Що що, а от природа на цьому місці сприяє цьому: соснова посадка і цілковитий затишок на водоймі. Вночі я спав, а мій напарник пробував щось ловити і таки взяв пару залікових риб, одну з них на мою снасть.

Наступного дня риболовля особливо не змінилась, так і далі клювали дрібні коропчуки. Діма спробував поставити замість бойла кліпсу для опаришів і отримав левову частку покльовок саме на таку снасть. Я думаю, що якби ми приїхали лише з класичними фідерами чи навіть поплавчанками, то наловились би тих коропців просто до несхочу.

Я мав одну дуже кроту покльовку, короп стягнув мабуть метрів 20 ліски поки я його розвернув, мабуть я відвик від крупнішої риби з тими тузіками, то вже думав, що тягну якусь десяку 😆 Насправді то виявився дуже войовничий сазанчик кілограми на три, який приніс купу задоволення.

Власне якось так, жодного карася не клюнуло, але насправді ми й не розраховували на нього зовсім. Загалом сподобалось, лише нам не вдалось відсікнути дрібну рибу. Всім удачі, кльової)


Коментарі